//

Bilet.com, 1.2 milyon dolar yatırım aldı!

02-17 Eylül 2022 Yatırım Alan Girişimler

“SuperApp” olma yolunda ilerleyen seyahat deneyimi platformu Bilet.com, 1,2 milyon dolar yatırım aldı.

Bilet.com’un Yatırım Süreci

Bilet.com

Yatırım turunun tamamlanmasıyla Bilet.com ilk kez yatırım almış oldu. Şirket, elde ettiği kaynakla mevcut pazar payını geliştirmeyi, müşteri deneyimine odaklanmayı ve seyahatle ilgili çeşitli yurt dışı pazarlarda hizmet sunmayı planlıyor.

Bilet.com CEO’su Doç. Dr. Atakan Kurt, kendilerine inanan ve isimleri gizli tutulan yatırımcılara teşekkür ederek, pandeminin etkilerini henüz atlatmaya çalışan bir sektörde faaliyet göstermelerine rağmen her yıl hızla gelişmeye devam ettiklerini söyledi.

Kurt, Ağustos ayı itibariyle etkinlik biletleri alanında uluslararası düzeyde genişlediklerini ve 2022 yılında 1,5 milyon, 2023 yılında ise 3 milyon bilet satmayı hedeflediklerini belirtti.

Kurt, küresel çapta bilet odaklı bir süper uygulama olmak için küresel genişlemelerini başka bölgelerde de sürdürmeyi amaçladıklarının altını çizdi. Similarweb‘in Temmuz ayı verilerine göre Bilet.com Türkiye’nin en popüler ilk 10 seyahat sitesi arasında yer aldı.

Bilet.com Hizmetleri

Bilet.com

Müşterilerine baştan sona sorunsuz bir deneyim yaşatarak uygun uçak ve otobüs bileti satışı yapan Bilet.com, 2016 yılında vapur bileti, 2018 yılında eğlence bileti ve 2020 yılında araç kiralama hizmetlerini de bünyesine ekledi.

Online İstanbulkart dolum hizmeti de sunan Bilet.com, önümüzdeki dönemde tüm şehir kartlarına platform üzerinden yükleme yapılması hedefliyor. İşletme, yakın zamanda otel rezervasyonlarını da kapsayacak şekilde hizmetlerini genişletecek.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.