/

Beymen’in Meta-Influencer’ı Bella Decentraland’de!

Beymen, BeymenVerse Yarattı ve Türkiye’nin İlk Moda Meta-Influencer’ı Bella’yı Tanıttı!

Türkiye’nin ilk Moda Meta-Influencer’ı “BELLA” ile Beymen Decentraland’de yerini aldı.

Beymen'in Meta-Influencer'ı Bella Decentraland'de!Dolce & Gabbana gibi dev markaların da aralarında yer aldığı ünlü modaevlerinin katılımıyla dünyanın ilk dijital moda haftasına Mart ayında ev sahipliği yapan Decentraland için yaratılan Bella, 2022 İlkbahar/Yaz kampanyası BeymenVerse ile metaverse dünyasının kapılarını aralayan ilk Türk markası Beymen’in sezon seçkisini metaverse evrenine taşıyor.

Beymen'in Meta-Influencer'ı Bella Decentraland'de!

Beymen Outdoor önünde Mayıs ayında gerçekleşecek Fashion Talk etkinliğinde Bella, sezon modasına dair önerilerini katılımcılarla paylaşacak ve moda ile ilgili kişilerin soruları yanıtlayacak. Ek olarak, Beymen Instagram hesabında her hafta, Bella’nın favorisi ilkbahar/yaz trendlerine ve farklı okazyonlara göre kurgulanan Bella’s Picks kombinasyonlarıyla takipçiler Bella’nın seçimlerini keşfederken hikayelerde oylama ile stiline yön verebilecek.

Beymen'in Meta-Influencer'ı Bella Decentraland'de!

Bella ile tanışmak isteyenler Beymen’in Instagram hesabından paylaşılacak ipuçlarıyla Decentraland’de Bella’yı bularak ona özel üretilen NFT koleksiyonuna da sahip olabilecek.

Decentraland Hakkında

Decentraland merkezi olmayan 3 boyutlu bir sanal gerçeklik platformudur. Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen sanal platformda kullanıcılar, arazilerini inşa edebilir, arazilerinden para kazanabilir, oyunlar, farklı etkinlikler ve dahasını oluşturabilirler. İçinde NFT’lerin de yer aldığı, para birimi MANA olan 3 boyutlu sanal gerçeklik platformuna kullanıcılar avatarları ile katılabilirler ve metaverse deneyimine Decentraland ile ortak olabilirler.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.