//

Berlin Merkezli Tyles, 1,4 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Tyles

Berlin merkezli bir girişim olan Tyles, kullanıcıların bilgilerinden daha fazla yararlanmalarına yardımcı olmak için bir milyon doların üzerinde tohum yatırım topladı. Platform, kullanıcıların bilgiyi daha verimli bir şekilde organize etmelerine ve yorumlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Tyles nedir?

Tyles

Bir bilgisayarda yüzlerce sekmenin açık olması, beyninizde açılması gereken bir şey varmış gibi hissettirebilir. Bu da öğrenmeye elverişli değildir. Tyles, insanların bilgilerini geliştirmelerine yardımcı olmak isteyen iki lise arkadaşı tarafından kuruldu. Girişim o zamandan beri ölçeklenmesine yardımcı olmak için ilk finansman turunu gerçekleştirdi.

Yatırımcılardan bazıları APX, NCA, Diaspora Ventures ve Slingshot Ventures. Ayrıca Productsup’ın CEO’su Vincent Peters, The Boston Consulting Group’un genel müdürü Jens Jahn ve Idealo’nun kurucusu Martin Sinner da ekibin bir parçası.

Tyles’in kurucusu Felix Schaper, şirketin teknoloji endüstrisinin en önde gelen kişilerinden bazılarıyla çalışmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Dünyanın en etkili bireylerinden bazılarının vizyonlarında bir iz bırakabileceklerini kaydetti.

Finansman sayesinde şirket, ürününü geliştirmek için bir ekip kurabilecek. Bu da kurucuların vizyonlarına odaklanmalarını ve somut bir ürün yaratmalarını sağlayacak.

Yatırımcıları şirkete çeken ana faktörlerden biri ekibin tasarıma olan tutkusuydu. Diaspora Ventures’ın ortağı Marvin Liao’ya göre, kurucular bilgi ekonomisinin büyümesine yardımcı olacak bir çözüm üzerinde çalışıyorlar.

Şirketin amacı, bireylerin bilgilerini mümkün olan en hızlı şekilde geliştirmelerini sağlayacak bir araştırma uygulaması yaratmak. Şu anda Tyles, kullanıcıların bilgilerini düzenli tutmalarını ve çeşitli uygulamalara kolayca kaydetmelerini sağlayan modüler bir not alma aracı olarak öne çıkıyor.

Yapılan açıklamalar

Tyles

İnternetin yükselişi insanların büyük miktarda bilgiye erişimini kolaylaştırdı, ancak bunu gerektiği kadar verimli kullanmıyorlar. Çeşitli sekmelere, klasörlere ve bağlantılara bakmak için çok fazla zaman harcıyoruz, bu da bizi yorgun ve iletişimsiz hissettiriyor.

APX CEO’su Rheinboldt’a göre, bilgi toplumunun hızla ortaya çıkması ve gelişmesi, insanların başarılı olmak için gerekli beceri ve bilgiye sahip olmalarını her zamankinden daha önemli hale getirdi. Rheinboldt, insanların maruz kaldıkları büyük miktardaki bilgiyi yönlendirebildikleri takdirde önemli bir avantaja sahip olacaklarına inanıyor.

The Boston Consulting Group’un Genel Müdürü Jens Jahn’a göre, bilgiye erişebilen ve bilgiyi kullanabilen insan sayısının artması, insanların başarılı olmak için gerekli beceri ve bilgiye sahip olmalarını her zamankinden daha önemli hale getirdi. Jahn, ekibin çabalarını desteklemekten heyecan duyuyor ve Tyles’ın sektör için oyunun kurallarını değiştireceğine inanıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.