Bay Bread Ürünleri “Getir Yemek” ile Kapınızda

Bay Bread ürünleri, kişiye özel pişirilerek sımsıcak ve taptaze olarak teslim edilecek

Bay Bread Ürünleri “Getir Yemek” ile Kapınızda

 

Klasik fırıncılık anlayışını yeni nesil teknolojik fırıncılık ile daha ileriye taşıyan Bay Bread ürünleri artık Getir Yemek’le kapınızda. Üstelik kişiye özel pişirilerek teslim edilecek.

 

Bay Bread, katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Tüketiciler bundan böyle online kanallar ve telefonla siparişin yanı sıra Getir Yemek uygulaması ile firmanın ürünlerine artık daha da kolay ulaşacak.

 

 

Bay Bread

İhtiyaç duyulan ürünleri en hızlı şekilde getirmeyi amaçlayan, uygulama üzerinden çalışan çevrimiçi market uygulaması Getir Yemek, artık Bay Bread ürünlerini de hızla tüketicilerle buluşturacak. Bay Bread ürünleri, Getir Yemek uygulaması kullanılarak, Kadıköy ilçesinde; Bahariye, Moda, Kızıltoprak, Ziverbey, Hasanpaşa, Kalamış, Feneryolu, Selamiçeşme, Sahrayıcedt, Erenköy, Merdivenköy, Göztepe, Caddebostan, Kazasker, Suadiye, Kozyatağı, Bostancı, İçerenköy mahallelerinde, Ümraniye ilçesinde; Şerifali, Çamlık, Çakmak, Tepeüstü Atakent, Saray Mahallerinde ve Maltepe İlçesinde de Altıntepe mahallesinde sipariş verebilecek.

 

 

Getir Yemek’ten yapılacak alışverişlerde Bay Bread’in taptaze ve sıcacık ürünleri tüketicilerle buluşacak. Siparişi verilen  ürünler sipariş edildiği an kişiye özel pişirilerek sıcacık ve tazecik olarak tüketiciye teslim edilecek.

 

 

Fırıncılık sektöründe bir ilke imza atarak yeni teknolojileri unlu mamuller üretimiyle buluşturan Bay Bread‘in ayırt edici özelliklerinden biri de geniş ürün yelpazesi ve doğal hammaddeler ile üretilen ürünleri. İstanbul’da on noktada faaliyet gösteren Bay Bread’in Getir Yemek menüsünde bulabileceğiniz bazı ürünleri ise peynirli, kaşarlı, sade, dereotlu, tahıllı dereotlu poğaça, sade, çikolatalı, zeytinli açma, sokak, chia, çekirdekli simit, ıspanaklı, peynirli, patlıcanlı, patatesli börek, kruvasan ve izmir boyoz…

 

 

Bay Bread

Bay Bread: Katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017’de açmıştır. Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açılan yeni mağazaları ile büyürken, deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak “Yeni Nesil Fırıncılık” konseptini hayata geçirmektedir. Ayrıca yeni nesil pazarlama, ürün formları ile evlerde ve iş yerlerinde donuk olarak muhafaza edilen ve ihtiyaç halinde pişirilerek her zaman sıcacık ve tazecik tüketilebiliyor. Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bay Bread, Ümraniye’de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir. Türkiye’de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü artırmaktır.

 

 

lginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

Elon Musk Sonunda Sessizliğini Bozdu

GelecektekiSen, Lise 9,10,11 ve 12.sınıf öğrencilerini TalentsForFuture High School 2021 Yaz Okulu’na davet ediyor.

Efilli: Kişisel Verilerin Korunmasında Yerli Çözüm

TİİBÖT Tarafından 3-4 Temmuz Tarihleri Arasında Düzenlenen Bilişim ve Teknoloji Zirvesine Davetlisiniz!

DOGECOIN EN KÖTÜ ZAMANLARINI YAŞARKEN ELON MUSK’TAN CEVAP YOK

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Güneş Gözlüğü, Okyanusta Bulunan Plastik Atıklarından Tasarlandı!

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

 

 

Sosyal Medya Hesaplarımız 

LinkedIn 

Twitter 

Instagram 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.