Baumit’ten Dünyanın İlk Çözünen Torba Teknolojisi

baumit

Harç içinde çözünen torba teknolojisine sahip Baumit ALL IN Beton, şantiyelerde sıfır atık özelliği ile öne çıkıyor.

Avrupa’nın mantolama devi Baumit’ten yapı harçları sektöründe dünyada bir ilk… Harç içinde çözünen torba teknolojisine sahip Baumit ALL IN Beton hazır kuru beton harcı, torba atığı oluşturmayan ve doğal elyaflarla güçlendirilmiş yapısıyla çok daha hızlı ve kolay uygulama imkanı sağlıyor. Tüm yeni imalat ve tadilat işleri için mükemmel bir çözüm sunan Baumit ALL IN Beton, işlevsel ve çevre dostu bir ürün olarak tüm dünyada dikkatleri üzerine çekiyor. Beton ihtiyacı olan her yerde inovatif torba teknolojisiyle fark yaratan bu ürün, yüksek mukavemetinin yanı sıra düşük toz salımıyla da temiz şantiyelere ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlıyor.

Sürdürülebilir olmak, karbon ayak izini azaltmak, en önemlisi de atıkları olabildiğince minimize etmek için yaratıcı yollar arayan Baumit, harç içinde çözünen, yapı harçları sektöründe dünyada bir ilk olan torba teknolojisine sahip ALL IN Beton ile şantiyelerde torba atığı oluşumunun önüne geçiyor. Dünyada bir ilke imza atan Baumit, yeni teknolojisiyle ihtiyaç duyulan tüm yeni imalat ve tadilat işinde betonun çimento, kum, agrera gibi bileşenleriyle uğraşılmasına gerek bırakmıyor. Harç içinde çözünen torba teknolojisine sahip ALL IN Beton hazır kuru beton harcı, torba atığı oluşturmayan ve doğal elyaflarla güçlendirilmiş yapısıyla çok daha hızlı ve kolay uygulama imkânı sunuyor.

En hızlı ve kolay beton imalatı

Kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak ve şantiyede oluşan atık miktarını azaltmak adına kuru yapı harçları için geliştirilen bu ürün, çok daha hızlı uygulama imkânı sunuyor. Daha düşük toz salımı sayesinde daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturan Baumit ALL IN Beton hazır kuru beton harcı, çok daha temiz şantiyeleri garanti ediyor. Üstelik bu inovatif ürün; tüm yapılarda, dış mekanlarda, bahçe ve peyzaj alanlarında, statik koşulların olmadığı durumlarda tüm beton ve tadilat işlerinde rahatlıkla kullanılabiliyor.

Daha güçlü beton, daha temiz şantiyeler

Baumit ALL IN Beton torbasına yalnızca su döküp ambalajıyla birlikte karıştırınca kullanıma hazır hale geliyor. Ürün ambalajı karıştırma işlemi sırasında beton harcının bir parçası haline geliyor, torbanın içerisinde bulunan doğal elyaflar betonun mekanik etkilere karşı dayanımını artırıyor ve C16 / 20 sınıfı beton elde ediliyor. Çözünen torba teknolojisi ile karıştırma işlemi sırasında beton harcının bir parçası haline gelen ambalaj sayesinde, torba atığı oluşmuyor, hem işlevsel hem de çevre dostu bir çözüm olarak sürdürülebilir geleceğe katkı sağlıyor.

baumit

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.