//

Barcelona Merkezli Yumminn, 1.4 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Yumminn

Hızla büyüyen İspanyol startup Yumminn, restoran sektörünü canlandıran web uygulaması çözümü için 1,4 milyon euro yeni yatırım aldı. Barselona merkezli firma şimdi genişlemeyi ve QR özellikli ödemelerde lider olmayı planlıyor.

Yumminn nedir?

Yumminn

2021 yılında kurulan Yumminn, restoran müşterilerinin telefonlarından saniyeler içinde kendi kendilerine ödeme yapmalarına olanak tanıyan, satış noktası (POS) sistemleriyle entegre, yemek yemeye yönelik bir mobil web uygulaması çözümüdür. Kullanıcılar sadece masada bir QR kodunu tarar, faturalarını gözden geçirir ve ardından birkaç saniye içinde ödeme yapabilir.

Yumminn’i diğerlerinden ayıran şey, herkesin yazılıma erişebilmesidir. Restoran müşterileri sadece telefonlarıyla bir QR kodu tarıyor, bir uygulamaya sahip olmaları veya herhangi bir şey yazdırmaları gerekmiyor. Hiçbir zahmete girmiyorlar.

Yatırım detayları

Yumminn

Yatırım Oryon Universal ve Antai Venture Builder tarafından yapıldı. Meleklerin yanı sıra Seven Roots da katıldı. Girişim tarafından mevcut müşterilerin Yumminn’i kullanarak masa devir hızının %6 ve bahşişlerin %55 oranında arttığını tespit ettikleri bildiriliyor. Şu anda, katılımcı restoranlar arasında Barselona’daki Lilo Brunch da dahil olmak üzere bazı üst düzey lokantalar yer alıyor. Bu gibi yerlerde, personel müşterilerle ilgilenmeye daha fazla zaman ayırabildiğinden ve lezzetli yemekler sunduğundan, zaten keyifli olan deneyim daha da artıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.