//

Barcelona Merkezli Lodgify, 30 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Lodgify

Traveltech girişimi Lodgify, 30 milyon euro yatırım aldı. Barselona merkezli ekip şimdi küresel büyümeyi hızlandırmayı planlıyor ve ev sahiplerine tatil kiralama işlerini güçlendirmek için gelişmiş araçlar sunuyor.

Lodgify

Seyahat sektörü etkileyici ve sürekli bir büyüme yılı geçiriyor ve bu da seyahat teknolojisi yenilikçilerinin ve girişimlerinin son yıllarda ne kadar dirençli olduğunu gösteriyor. Pazar şu anda yeniliklerle dolu.

Bu alandaki en önemli trendlerden biri, gezginlerin tatilleri, iş seyahatleri ve hatta dijital göçebe yaşamları için yerel konaklamalar rezervasyonu yapmalarına olanak tanıyan tatil kiralamalarının popülaritesinin artması oldu. Bu da tatil amaçlı kiralamaya sahip olanların hedefleyecekleri daha fazla gezgin ve pazarda daha fazla rekabet olduğu anlamına geliyor.

Bu alanda başarılı olmak ve kalabalığın arasından sıyrılmak, dijital alanda duyulmaya ve görülmeye bağlı ve yönetim araçlarının dijitalleşmesiyle, ev sahipleri ve tatil kiralama işletmeleri uluslararası bir pazara girerek büyüyebilir. Bu aşamada ön plana çıkan Lodigy, hızlı bir şekilde büyüyerek 30 milyon euro yatırım aldı.

Lodgify CEO’su ve kurucu ortağı Dennis Klett: “Bu müşterilerimiz için harika bir haber! Lodgify müşteri öncelikli bir şirket ve müşterilerimizin iş hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmak için tüm yatırımı ürün inovasyonunu genişletmek amacıyla kullanacağız.” açıklamarında bulundu.

Yatırım detayları

Lodgify

Octopus Ventures liderliğindeki 30 milyon euroluk Seri B yatırımına Bonsai Partners, Aldea Ventures ve ICF’nin (Institut Català de Finances) yanı sıra mevcut yatırımcılar Intermedia Vermögensverwaltung ve Nauta Capital katıldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.