Arya Yatırıma Hazırlık Programı Başvuruları Başladı!

Arya

Türkiye İş Bankası ve Fark Holding ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan program, girişiminizi büyütecek eğitim, mentorluk ve
networking fırsatları sunuyor.

Arya Kadın Yatırım Platformu, kadınların gelişimine her alanda katkı sağlamanın ve kadın ortaklı girişimlere yatırım yapmanın yanı sıra, hazırladığı Arya Yatırıma Hazırlık Programı ile kadın girişimcilere destek oluyor. Bu sene yedincisi düzenlenecek olan program, 2016 yılından itibaren Fark Holding’in ve 2018 yılından bu yana Türkiye İş Bankası’nın ana sponsorluğunda gerçekleşiyor.

Arya

Sunduğu eğitim, mentorluk ve networking fırsatları ile girişimcilere işlerini büyütme ve yatırımcı desteği elde etme fırsatı sağlayan Arya Yatırıma Hazırlık Programı’nın başvuruları, bu yıl 14 Şubat’ta başlıyor.

​​Arya Kadın Yatırım Platformu, kadın girişimcilerin sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak için çeşitli programlar düzenliyor. Platform, kadın girişimcilerin gücüne inanan ve onlara destekte bulunan Türkiye İş Bankası’nın 2018’den bu yana devam eden sponsorluğuyla daha da büyüyor. Kadın girişimci sayısının artırılması ve kadınların yatırım alma konusunda daha rekabetçi olabilmeleri için tasarlanan Arya Yatırıma Hazırlık Programı’na katılan girişimciler; yatırımcılarla bir araya gelme ve bankanın sunduğu fırsatlardan yararlanma imkânı bulacak.

Arya

Programda katılımcılara beş haftalık online eğitim programı verilecek. Bunun yanı sıra her katılımcı, mentorları ile birebir görüşmeler gerçekleştirebilecek.

Online eğitim ve mentorluk süreçlerini tamamlayan girişimciler, programın sonunda deneyimli yatırımcılara sunum yapma fırsatı elde edecek. Pre-Retreat etkinliğinde, final etkinliği olan Retreat’te yer almak üzere 5 adet girişim seçilecek. Girişimler, Retreat etkinliğinde yatırımcılarla ve farklı networking fırsatlarıyla buluşmaya devam edecek. Arya Yatırıma Hazırlık Programı’nda son beşe kalan tüm girişimler Retreat’e katılma, yatırım sunumu yapma ve networking gerçekleştirme imkânı kazanacak. Girişimlerin 3  gün boyunca yatırımcı ve profesyonellerle buluşacağı Retreat etkinliğinin sonunda ise Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle; ilk üçe giren girişimlere ödül verilecek.

Kimler Başvurabilir?

Kurucusu veya kurucu ortağı kadın olan ya da kadınlara fayda sağlayan;

  • Teknoloji odaklı,
  • Şirketini kurmuş ve ürün/hizmeti pazarda kabul görmüş, itici güce ihtiyaç duyan,

Yatırım arayan, tavsiye almaya, geri bildirimlere açık ve şirketini büyütmeye hazır olan girişimler, Arya Kadın Yatırım Platformu Yatırıma Hazırlık Programı’na buradan başvurabilir.

 

Arya Kadın Yatırım Platformu Hakkında:

Kadın liderliğiyle dünyayı dönüştürme vizyonu çerçevesinde 2013 yılında kurulan sosyal girişim “Arya Kadın Yatırım Platformu”, kadın girişimcilerin finansa erişimini kolaylaştırmayı hedefler.   Girişimcilere yatırım desteğinde bulunan platform, daha çok kadının yatırımcılık deneyimi elde etmesini  ve kadınların profesyonel yaşamlarında birbirlerine destek olmasını sağlar. Eğitim programları, etkinlikler ve networking faaliyetleri düzenler.

Kuruluşundan bu yana on beş kadın ortaklı girişime, toplam 3,5 milyon $ yatırım yapan Arya Kadın Yatırım Platformu olarak, sadece yatırımın yeterli olmadığını gördüğümüz bu süreçte, sermaye kadar önemli olan diğer ihtiyaçları da çalışma programımıza dâhil ettik;

  • Yatırıma hazırlık programları,
  • Üyelerimize özel eğitimler,
  • Hem kurumumuza hem de üyelerimize katkı sağlayacak kurumsal iş birlikleri,
  • Mentorluk programları,
  • İlham verici etkinlikler, kulüp buluşmaları ile yolumuza devam ediyoruz.

Hızlı uyum sağlama yetkinliğimizi kullanarak, değişen koşullara ve ihtiyaçlara göre aksiyon alarak etki alanımızı büyütmeye devam edeceğiz.

Arya hakkında daha fazla bilgi edinmek için:

https://www.aryawomen.com

Girişim Haberleri Kimdir?

Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız 

Hacettepe Girişim ve Yatırım Topluluğu’nun Düzenlediği Go-Founder 2022

Campie, TÜBİTAK BİGG (Bireysel Genç Girişimci) Hibesi Almaya Hak Kazandı!

Sürdürülebilirlik Alanında Girişiminiz mi var ? O halde Solution Challenge Incubation Programı Sizleri bekliyor !

 

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.