Arya Sesleri Sertifika Programı’nın İlkini Başarıyla Tamamladı !

Arya Voices, ‘Yeni nesil konuşmacı ajansı ve çok daha fazlası’ olarak daha çok kadının sahnede, kamera önünde ve toplantılarda  güvenle konuşmasını sağlamak, Arya Voices konuşmacısı (Arya Sesi) olarak uzmanlık ve çalışmalarını etkili bir biçimde aktaracağı fırsatları geliştirmek amacıyla Arya Kadın Yatırım Platformu  tarafından kuruldu.

arya

Arya Voices’ın ilk çalışması olan Arya Sesleri Sertifika Programı’nın Program Yöneticiliğini Arzu Tekir, Eğitim Program Direktörlüğünü deneyimli Gazeteci, Televizyoncu ve Eğitmen Fatih Türkmenoğlu üstlendi. Bu ilk program, çoğu Arya Challenge Club üyesi olan yirmi beş katılımcı ve  aralarında Defne Sarısoy, Özge Bulut Maraşlı, Fatoş Karahasan gibi deneyimli altı konuk eğitmenle  3-4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşti.

 

Üç gün boyunca katılımcılar medya ilişkileri yönetiminden, lider itibar yönetimine, stil ve diksiyondan, kriz yönetimi ve topluluk önünde konuşma tekniklerine pek çok konuyu kapsayan programın benzerlerinden farkını, katılımcı Burcu Kıstak ‘Kapsamı ile benzerlerinden öne çıkıyor. Topluluk önünde konuşmanın tek bir açıdan ele alınmamış olması, işin fotoğraf dahil tüm boyutlarının dahil edilmesi çok iyi planlanmış. Diğer bir önemli konu da dinleyen kişilerin konuşmacı ajansına dahil edilme kapısının açılması.’ olarak anlattı.

arya

Katılımcıların ‘bu eğitimin iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum’ geri bildirimini verdiği Arya Sesleri Sertifika Programı’nın katılımcılarından Berna Kurt, ‘Kendisine güzel bir hediye vermek isteyen herkesin’, Pınar Kavukçuoğlu ise ‘kendini tanımak isteyen, kendini daha iyi ifade etmek, hikayesini paylaşmak ve fayda sağlamak isteyenlerin’ bu programa katılmasını tavsiye etti.  Sertifika töreni sırasında geri bildirimlerini paylaşan katılımcılardan Nihan Baraş bu üç günlük program sayesinde ‘cam tavanımı kırmak için bir adım daha attım’ derken, Özlem Oda Tekir ise ‘olduğun gibi olmak önemli ancak olmak istediğin kişi olabilmek için de emek sarf etmek gerek, emeğime katkı sağladığınız için teşekkür ederim.’ diye ekledi.

 

Sertifika töreninde konuşma yapan Arya Kadın Yatırım Platformu kurucuları Ahu Serter ve Münteha Adalı, ARYA VOICES girişim fikrini 2019 yılında ortaya attıklarını, çeşitli denemelerden sonra programın kapsamlı bir şekilde bugüne erişmesinden dolayı duydukları mutluluğu katılımcılarla paylaştı.  Ahu Serter sözlerini kapatırken her sertifika programı sonrası, Arya Voices ekibi tarafından yapılacak kapsamlı değerlendirmeler sonrası seçilecek 4 veya 5 katılımcının Arya Sesleri arasında yer alacağını vurguladı. Arya Sesleri adına topluluk önünde konuşma fırsatları geliştirerek gelişimlerini desteklerken, diğer katılımcıları da farklı açılardan desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

2022 yılında her üç  ayda bir Arya Sesleri Sertifika Programı’nı gerçekleştirecek ARYA VOICES,  bir sonraki programını 11-12-13 Mart’ta İzmir’de, 25-26-27 Mart’ta İstanbul’da gerçekleştirecek. Detaylar ve kayıt için: https://www.aryawomen.com/aryavoices/

 

Arya Voices; Yeni Nesil Konuşmacı Ajansı ve Çok Daha Fazlası

ARYA Voices, profesyonellerin ve girişimcilerin topluluk önünde güvenle kendilerini ifade etmelerini sağlamak için, Arya Kadın Yatırım Platformu’nun, 2021 yılı son çeyreğinde hayata geçirdiği yeni programıdır.

Kadınların uzmanlık ve deneyimlerini özgüvenle aktaracakları donanıma sahip olmalarını, görünürlükleri ve tanınırlıklarının artmasıyla gelir kanalları oluşturmalarına katkıda bulunurken, etkinliklerde farklı seslerin duyulmasına aracılık etme hedefiyle kurulan ARYA Voices’un Program Yöneticiliğini ARYA Kurumsal İletişim Direktörü Arzu Tekir, Eğitim Programı Direktörlüğünü ise deneyimli Gazeteci, Klinik Psikolog ve Eğitmen Fatih Türkmenoğlu üstleniyor.

Arya Kadın Yatırım Platformu Kadın liderliğiyle dünyayı dönüştürür

2013 yılında kurulan Arya Kadın Yatırım Platformu, bir sosyal girişimdir. Kadın girişimcilerin finansa erişiminde kolaylaştırıcılık rolü üstlenir ve kadın girişimcilere bilfiil yatırım yaparken, daha çok kadının yatırımcılığı öğrenip deneyimlemesi ve üyelik programlarıyla da profesyonel yaşamlarında birbirlerini güçlendirmelerini sağlar. Eğitim programları, etkinlikler ve networking faaliyetleri düzenler. 2021 yılı içinde Yatırım Komitesi ve Challenge Club üyesi yatırımcılarıyla sekiz girişime toplamda yaklaşık 1,5 milyon USD yatırım yapan Arya Kadın Yatırım Platformu, yakın zaman önce akredite melek yatırım ağı olmuştur.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Metaverse dünyası iş yazılımlarının içine giriyor!

Whatsapp’ta Mesajlara Emojiyle Tepki Verme Özelliği!

UI&UX ARAYÜZ TASARIMI NEDİR

Genç Başarı Eğitim Vakfı, GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında gençlere yol gösteriyor. 

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Zamanınızı Verimli Kullanın; Pomodro Tekniği

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir.

Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.