/

Arya Kadın Yatırım Platformu, 2021 Yılındaki 8.Teknoloji Yatırımını Teleporter’a Yaptı!

arya

2013 yılından beri kadın girişimcileri destekleyen ve son bir yıllık süreçte yatırımlarını hızlandıran Arya, liderliğini Collective Spark’ın üstlendiği köprü yatırım turunda, oyunseverleri tek dijital VR evreninde birleştiren yerli girişim Teleporter’a yatırım yaptı.

 

arya

Dilara Keçeci ve Aslan Yerdelen‘in kurucuları olduğu Silikon Vadisi merkezli Teleporter, dünyanın her yerinden oyunseverlerin, üç boyutlu dijital bir VR evreninde bir araya gelip birlikte birçok farklı tipte oyun oynayabildiği, e spor etkinliklerinden casual etkinliklere kadar çeşitli dijital etkinliklere sanal olarak katılabildiği, birlikte filmler ve videolar izleyebildiği, sosyal alanlarda ve fantastik üç boyutlu oyun dünyalarında keyifle zaman geçirdiği bir sosyal VR evreni, başka bir deyişle bir “Gamer Metaverse” inşa ediyor.

Teleporter’a 1 Milyon Dolar’ın üzerinde yatırım desteği

Liderliğini Collective Spark‘ın üstlendiği bir köprü yatırım turunda, ARYA Kadın Yatırım Platformu meleklerinden Melis Kızıldağ, Yeşim İlbak, Murat Soğancıoğlu ve Nilüfer Günhan dahil oldu. Arya’nın yanı sıra farklı ağlardan ve bireysel olarak çok sayıda melek yatırımcının katıldığı tur sayesinde Teleporter, daha önce almış olduğu yatırımlarla birlikte toplam ulaştığı finansman kaynağı 1 Milyon Dolar’ın üzerine çıkarmış oldu.

arya

Arya’nın Kadın Girişimcilere Desteği Devam Edecek

Arya Kadın Yatırım Platformu, her ay düzenlediği yatırımcı günleri ile kadın ve kadın ortaklı girişimlere yatırım imkanı sunmaya devam ediyor. Çok yakın zamanda Akredite Melek Yatırım Ağı unvanı alan Arya, yine yakın dönemde duyurduğu “Beyond The Billion” iş birliği ile başlattığı, “Türkiye ve Komşu Ülkelerde Kadın Girişimcilere 100 Milyon Dolar” kampanyası ile önümüzdeki yıllarda hem bireysel yatırımcılar hem de kampanya ortağı girişim sermayesi fonları ile birlikte kadınları ekonomik olarak güçlendirecek, sürdürülebilir ve kapsayıcı ekonomiler yaratmaya yönelik stratejisini de sürdürecektir.

 

arya

 

Arya Kadın Yatırım Platformu Hakkında:

 

Kadın liderliğiyle dünyayı dönüştürme vizyonuyla 2013 yılında kurulan Arya Kadın Yatırım Platformu, bir sosyal girişimdir. Kadın girişimcilerin finansa erişiminde kolaylaştırıcılık rolü üstlenir ve kadın girişimcilere bilfiil yatırım yaparken, daha çok kadının yatırımcılığı öğrenip deneyimlemesi ve üyelik programlarıyla da profesyonel yaşamlarında birbirlerini güçlendirmelerini sağlar. Eğitim programları, etkinlikler ve networking faaliyetleri düzenler.

 

Kuruluşunda bu yana on beş kadın ortaklı girişime, 3,5 milyon $ yatırım ARYA Kadın Yatırım Platformu olarak, sadece yatırımın yeterli olmadığını gördüğümüz bu süreçte, sermaye kadar önemli olan diğer ihtiyaçları da çalışma programımıza aldık;

 

  • Yatırıma hazırlık hızlandırma programları,
  • Üyelerimize özel eğitimler,
  • Hem kurumumuza hem de üyelerimize katkı sağlayacak kurumsal iş birlikleri,
  • Mentorluk programları,
  • İlham verici etkinlikler, kulüp buluşmaları, ile yolumuza devam ediyoruz.

Hızlı uyum sağlama yetkinliğimizi kullanarak, değişen koşullara ve ihtiyaçlara göre

aksiyon alarak etki alanımızı büyütmeye devam edeceğiz.

 

ARYA hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız

İletişim: [email protected]

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Yüksek Teknoloji Fırıncılığın 11. Durağı Bay Bread Bağlarbaşı’nda Hizmete Girdi

ARYA, Akredite Edilmiş Lisanslı Melek Yatırımcı Ağı oldu!

Elvan Kakıcı Şimşek: Alışveriş Festivallerinde Altyapı ve Kargo Krizi Sizi Vurmasın!

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.