Archetype Ofisleriyle Kendi Çalışma Ortamınızı Seçin!

Archetype Ofisleriyle Kendi Çalışma Ortamınızı Seçin!

Uzaktan çalışmanın yaygınlaşmaya başlamasıyla birlikte çalışanlar ev, cafe veya kütüphane gibi mekanları tercih etmeye başladılar. Peki, kendimize ait bir ofisimiz olsaydı ve bir çalışan olarak kişisel çalışma ortamına sahip olma şansımız olsaydı?

Archetype

Denizen, Archetype isimli ofislerini abonelik sistemiyle çalışanların kullanmalarını sağlıyor. Kendi ideal ofisinizi yaratabileceğiniz bu ofislerle, hem kişisel alanınızı oluşturabilir hem de farklı bir çalışma ortamına sahip olabilirsiniz. Ofislerin özellikle katlanabilir olması ve kapsül şeklini andırmasıyla, çalışanların rahat ve konforlu ofis ortamı sağlamalarına da yardımcı olabilir.

Denizen Archetype Ofisleri Tasarımı

Uzaktan çalışmaya çok farklı bir bakış açısı getiren Denizen Archetype ofisleri, içerisinde kanepe bulunan bir dinlenme alanı ve çalışma ortamında ihtiyaç duyabileceğiniz masa, sandalye gibi mobilyalardan oluşmuş prefabrik bir ofistir. Ofislerde bulunan masa ve sandalye, pencere kenarında bulunmaktadır. Böylece, canınız sıkıldığı zaman veya mola vermek istediğinizde, ofisinizin manzarasını rahatça seyredebilirsiniz.

Archetype

Denizen tarafından tasarlanan ofislerin içerisinde, cihazlarınız için kullanabileceğiniz prizler de bulunmaktadır. Böylece, şarjınızın bitmesi konusunda herhangi bir endişe duymayacaksınız. Ayrıca, ofislerin içerisinde klima ve hava filtreleme makinesi gibi çalışma ortamını daha konforlu hale getirecek donanıma da sahipler. Hatta, her bir ofisin içerisinde kullanabileceğiniz mini bir buzdolabı bile bulunmaktadır. Ek olarak, 100 metrekarelik alana sahip ofisler, teknolojik olarak da oldukça donanımlıdır. Ofislerde USB-C bağlantı ve kontrol paneline sahiptir.

Archetype ofisleri, kullanıcılara hem kiralık hem de satılık olarak sunulmaktadır. Böylece, ofislerin ücreti pahalı gelirse, abonelik sistemiyle kiralanabilir. Ancak, ofisler şu anda tasarım aşamasında bulunuyor. Ofisler ve şirket hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İlham Almaya Devam Edin!

Bırakın Telefonunuz Şarj Durumuna Göre Duvar Kağıdına Kendi Karar Versin!

Vid2Vid Cameo Sayesinde Görüntülü Konferans Görüşmelerinden Kaçabileceksiniz

Shine Türbinleri Rüzgar Enerjisini Her Yerde Kullanılabilir Hale Getirmeyi Hedefliyor

“Furniture For All” Kampanyasıyla IKEA Uzaylılar İçin Montaj Kılavuzu Hazırladı!

HAVAYI TEMİZLEYEN OTOMOBİL: AIRO

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.