Apple AirTag İle Artık Eşyalarınızı Kaybetmeyeceksiniz!

Apple AirTag İle Kaybetme Alışkanlığınız Ortadan Kaybolacak!

Apple’ın 20 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu “Spring Loaded” isimli özel etkinliği Türkiye saatiyle Youtube’da 20.00’da gerçekleşti. Bu özel etkinliği “Spring Loaded” ile yeni çıkacak ürünlerini tanıttı. Etkinlikte ise iPad Pro, Apple Pencil 3, iPad Mini, düşük maliyetli iPad, iMacs, yeni sezon iPhone kılıfları ve Apple Watch kordonları, MagSafe Battery Pack, IOS 14.5 yayınlanma tarihi ve son olarak AirTags konu başlıkları ele alındı. (Etkinliğin detaylarına ulaşmak isterseniz Apple Nisan 2021 Ürün Tanıtımı yazımıza göz atabilirsiniz.)

Apple AirTag, uzun zamandır Apple kullanıcılarının beklediği bir ürün olmakla birlikte tüm kaybetme alışkanlığı olan insanların da çok fazla ilgisini çekti. Yaklaşık 2 yıl önce adını duyduğumuz ama bir türlü halka tanıtılmayan bu ürünü herkes heyecanla bekliyordu. 15 Eylül 2020’de çok yüksek ihtimalle tanıtılması beklenen bu ürün 20 Nisan 2021’de tanıtıldı.

AirTag U1 Çipi İle Tanıtıldı

Geçtiğimiz tanıtım 15 Eylül 2020’de tanıtılan Apple Watch 6’da bulunan U1 çipi, Apple AirTag’de de olacak. Find My iPhone özelliğinden faydalanacak bu ürün sayesinde; kaybolan anahtar, kulaklık, herhangi bir özel eşyayı rahatlıkla bulabileceksiniz.

AirTag, Find My iPhone özelliğinden çevreye Bluetooth sinyalleri yayıyor. Apple’daki Find My iPhone uygulamasına yeni eklenecek olan “Nesneler” sekmesinde AirTag’iniz gözüküyor. Böylece Find My iPhone uygulamasını açan Apple kullanıcısı sinyalin nereden geldiğini görerek kaybettiği eşyanın yerini kolaylıkla bulabiliyor. Ayrıca Siri ile de uyumlu olan bu uygulama ve ürün, “Hey Siri, cüzdanımı bul.” dediğiniz anda uygulamadan size bir ses sinyali yolluyor ve sesi takip ederek cüzdanınızı bulmanıza yardımcı oluyor.

Bir başka kolaylığı ise Ultra Geniş Bant teknolojisi. Eğer AirTag’iniz yakınınızdaysa iPhone’unuz Tam Konum Bulma özelliğinden yararlanarak sizi doğrudan o kaybettiğiniz eşyaya yönlendirebiliyor. Bu Ultra Geniş Bant teknolojisi sayesinde AirTag ile aranızda olan mesafeyi ve hangi yöne doğru yönelmeniz gerektiğini görebiliyorsunuz. Bu tam konum bulma özelliği ise,

  • iPhone 11
  • iPhone 11 Pro
  • iPhone 11 Pro Max
  • iPhone 12
  • iPhone 12 mini
  • iPhone 12 Pro
  • iPhone 12 Pro Max ürünlerine sahipseniz kullanılabiliyor.

Apple AirTag kolayca değiştirilebilen standart bir pil ile 1 yıldan uzun bir süre çalışabiliyor. Ayrıca suya dayanıklı olduğundan, yanlışlıkla suya düşerse veya çok fazla yağmur yağar dışarıda kalırsa hiçbir sorun olmuyor.

Kişisel Zevklerinize Göre Bir Sürü Çeşitli Renk Seçeneği

4’lü veya tekli paketler halinde satılan bu ürünler zevklerinize göre bir sürü farklı renge ayrılıyor.

Apple Airtag’in Fiyatı Ne Kadar?

Apple Airtag’in tekli paketlerinden satın almak isterseniz 299 TL olarak satışa sunulacak. Eğer 4’lü paketlerinden almak isterseniz paketi 999 Tl olarak satışa sunulacak.

İlham Almaya Devam Edin!

BİR KAHVEYE EN FAZLA KAÇ LİRA VERİRSİNİZ?

Mictic Sizi Bir Vücut Müzisyenine Dönüştürmeyi Hedefliyor

Tutkunlarına, Çizgi Filmlerin İçerisinden Klasik Muzik

Cips Çıtırtısına Duyarlı Olan Crispy Subtitles’a Bayılacaksınız!

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.