//

Apperio, 6,5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Apperio

Apperio, 6,5 milyon euro yatırım aldı!

Apperio ne yapıyor?

Apperio

Apperio, şirket içi danışmanlara tek bir tabloda harcamalarının kapsamlı bir görünümünü sunuyor. Harcama yönetimi platformu, hukuk firmasının devam eden işleri (WIP) / tahakkukları da dahil olmak üzere geçmiş ve güncel yasal harcamaları bir araya getirip analiz ediyor ve kolaylaştırılmış bir fatura akışı sağlıyor.

Yatırım detayları

Apperio

Londra merkezli Apperio, Salı günü Molten Ventures liderliğindeki bir büyüme finansmanı turunda 7 milyon dolar (yaklaşık 6,5 milyon avro) elde ettiğini duyurdu. Bu tura Notion Capital, IQ Capital, Nextlaw Ventures, Volution ve Hambro Perks de katıldı. Son finansman turuyla birlikte şirketin toplam finansman miktarı 19,9 milyon dolara ulaştı.

Apperio’dan David Eldridge şu açıklamaları yaptı;

“Teknoloji sektörlerinde girişim finansmanının yavaşladığı bir sır değil. Apperio’nun bu ortamda hem yeni hem de mevcut yatırımcılarla finansman sağlamış olması, şirketin hukuk teknolojisi sektöründeki benzersiz konumunu, müşterilere sunduğu değeri ve önündeki önemli fırsatları ortaya koyuyor.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.