//

Antavo, 10 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Antavo

Antavo, 10 milyon euro yatırım aldı. Girişim, müşteri sadakatini, müşterilerle kişisel düzeyde daha iyi etkileşim kuracak ve uzun vadeli sadakat oluşturmaya yardımcı olacak şekilde yeniden tasarlıyor.

Antavo

Müşteriyi elde tutmak her zaman önemli bir iş önceliğidir. Sadık müşteriler gelir ve büyüme sağlamaya yardımcı olabilir. Ancak günümüzde, artan maliyetler ve ekonomik belirsizliğin ortasında, müşteriyi elde tutma ve gerçek marka bağlılığı tartışmasız olarak her zamankinden daha önemli. Tüketiciler özellikle yeni markalar için para harcama konusunda daha tereddütlü hale geldikçe, mevcut bir tabandan yararlanabilmek ve onu büyütebilme oyunun bir adım önünde olmak için bir yol sunuyor. Kişiselleştirilmiş çözümlere yönelik artan tüketici talebi nedeniyle sadakat yönetimi pazarının 2029 yılına kadar 24 milyar dolar değerinde olacağı tahmin ediliyor.

Yatırım detayları

Antavo

Müşterileri bağlılıklarını sürdürmeye teşvik etmenin yolu giderek daha sık teşvikler sunmaktan geçiyor, Antavo da işletmeleri bunu yapmaları için destekliyor. Londra merkezli şirket, müşteriyi elde tutma ve sadakat stratejisini geliştiren kodsuz bir platform geliştirdi ve şimdi bir Seri A finansman turunu kapattı.

10 milyon euroluk tur Euroventures liderliğinde yönetildi. Diğer yatırımcılar arasında Lead Ventures, iEurope ve Innovation Nest yer aldı. Özel yatırımcılar arasında Zoltan Vardy vardı.

Euroventures Ortağı Zoltan Toth ise şunları söyledi: “Artan müşteri edinme maliyeti, tüketiciler için sınırsız seçenek ve ilgili tüketici verilerini elde etmenin giderek zorlaştığı mevcut pazar eğilimlerinin, müşteri katılımı ve sadakat programlarının önemini artırdığına inanıyoruz. Antavo’nun muazzam bir büyüme potansiyeli var. Ekibin bu fırsatı yakalamasına ve hizmetlerini küresel olarak genişletmesine ve büyüyen bir kuruluşun ve müşteri tabanının zorluklarını karşılamasına yardımcı olmaktan heyecan duyuyoruz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.