//

Amsterdam Merkezli YourCampus, 2,7 Milyon Euro Yatırım Aldı!

YourCampus

İşverenlerin ikramiye ve yan haklara yaklaşımını değiştirmeyi amaçlayan bir girişim olan YourCampus 2,7 milyon euro yatırım aldı. Amsterdam merkezli girişim, ücret paketlerinde yeni bir çağın şekillenmesine yardımcı oluyor ve Avrupa çapında genişlemeye hazırlanıyor.

YourCampus

YourCampus, yan haklar ve avantajlara yaklaşım biçiminde reform yapmayı amaçlıyor. Bu yenilikleri; yönetim için daha basit hale getirerek ve çalışanlara daha iyi bir deneyim sunarak gerçekleştirmeyi hedefliyor. Girişim, kuruluşundan bu yana bir yıldan biraz fazla bir süre geçmesine rağmen 2,7 milyon euro yatırım aldı.

Finansman detayları

YourCampus
2,7 milyon euroluk yatırım, B2B yazılım yatırımcısı Newion tarafından yönetildi. ROM InWest ve melek yatırımcılar Kalo Bagijn (Brand New Day), Fritz Korten ve Joost Jolink (Fresca Group) de dahil oldu.

Buna ek olarak, mevcut yatırımcılar Dutch Founders Fund ve melek yatırımcılar Marc van Agteren (Usabilla), Anouk de Wolff (Scale Force Talent) ve Omri Amir (FindHotel) YourCampus’teki hisselerini artırıyor. Daha önce Hollandalı girişime 500.000 euro yatırım yapmışlardı.

Yatırımla birlikte YourCampus genişlemeye devam edecek ve tüm çalışan tazminatları için bir platform olmayı hedefleyecek.

2021 yılında kurulan YourCampus, cazip yan hak paketleri ile çalışanlar için daha iyi bir ücret yapılandırmayı hedeflemektedir. Günümüzde işverenler yetenekleri ve özellikle de Z kuşağını cezbetmenin yollarını arıyor. Ancak yan haklar ve avantajlar söz konusu olduğunda bu durum biraz daha rekabetçi oluyor. YourCampus yan haklar ve avantajlar konusunda esneklik sağlarken toplu indirimler de sunuyor.

YourCampus platformunda çalışanlar; kişisel gelişim, finansal refah ve mobilite gibi kategorilerdeki çeşitli yan haklar ve modern avantajlar arasından seçim yapmak için iş verenleri tarafından ödenen kişisel bir bütçe kullanabiliyorlar. Emeklilik planı, tatil ücreti ve izin günleri gibi mevcut maaş bileşenleri de esnek bir şekilde kullanılabiliyor. YourCampus böylece, hayatın farklı aşamalarında olmaları veya farklı yerlerde çalışmaları nedeniyle her çalışanın farklı ihtiyaçları olduğu gerçeğine kolaylıkla yanıt veriyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.