AMAZON PRIME MART AYI BOYUNCA ÜCRETSİZ OYUN DAĞITIYOR

Amazon Prime, kullanıcılarına Mart ayı boyunca toplam değeri 450 TL olan 5 oyunu ücretsiz şekilde verecek. Bu oyunlar; Blasphemous, Bomber Crew: Deluxe Edition, Tengami, SkyDrift, Boomerang Fu.

 

Amazon Prime, ayrıcalıklarından biri olan Prime Gaming ile her ay yayınlanan oyun listeleriyle kullanıcılar ücretsiz oyun indirme hakkına sahip olabiliyor. Ayrıca oyunu indirdikten sonra, oyun programı sizden hiçbir ücret talep etmiyor. Yani kullandığınız sürece boyunca ücretsiz bir halde oluyor.

Prime Gaming’in diğer güzel yanları ise, popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlama, kaplama ve kıyafet gibi karakterlerinin yükseltmelerini sağlayan ekipmanlar ve eminiz ki oyunlarla ilgilenmiyorsanız bile Twitch dünyası ile ilgileniyor olabilirsiniz. Prime Gaming sayesinde Twitch platformunda seçtiğiniz bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abone olabilirsiniz.

Amazon Prime’ın sadece Gaming kısmı için elde edebileceğiniz avantajlar bunlar iken, diğer ayrıcalıkları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Peki bu ayrıcalıklara ne kadar ücretle sahip olabiliriz, dediğinizi duyar gibiyiz. İlk ay ücretsiz olmasıyla beraber ayda sadece 7,90 TL. Unutmadan, MasterCard sahibi iseniz ilk 2 ay bu dünyaya ücretsiz dahil olabilirsiniz.

Peki satın alabileceğimiz 5 oyunun içeriği nedir?

Blasphemous

Blasphemous, 2019 yılında piyasaya sürülen korku oyunudur. Oyunun yayıncılığını Team17 ve geliştiriciliğini The Game Kitchen üstlenmektedir. Blasphemous, karanlık ve kasvetli bir dünyada geçiyor. Acımasız, kasvetli ve sürükleyici atmosferi sayesinde oyunu oynamıyorsunuz, oyunu yaşıyorsunuz. Türkiye pazarında satış değeri 114 TL’dir. Ancak Mart ayı boyunca ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Bomber Crew: Deluxe Edition

Bomber Crew, 2. Dünya Savaşı’nda geçen stratejik bir bombardıman simülatörüdür. Savaş oyunu sevenler için, ücretsiz edinebileceği mükemmel bir simülatör oyunudur. Her bir görevin yüksek riskli keşif serüveni olması da mükemmel değil mi? Kendi tasarladığın Bombardıman uçağında her şeyi sen yönet. Bomber Crew normal versiyonu 109 TL, Deluxe versiyonu ise 169 TL’dir.

Tengami

Asya oyunlarına ilgisi olanlar için Tengami, müthiş bir fırsat. Tengami, 3 boyutlu bir Japon kültürünü anlatan kitap üzerine kurulu macera oyunudur. Aynı zamanda zeka oyunu da diyebiliriz çünkü, oyun içerisindeki yer alan bulmacaları çözerek, sayfalar arasında geçiş sağlamanız gerekiyor. Oyunun satış fiyatı ise 13.50 TL’dir.

SkyDrift

Uçak kullanmak isteyenler için, mükemmel bir oyun diyebilir miyiz? Bizim için öyle. Piyasaya çıkış tarihi 2011 olsa bile, eskimeyen bir oyun diyebiliriz. Kanyonlarda savaşıp, düşmanlarınızı yenmeniz gerekiyor. Güncel satış fiyatı 18TL’dir.

Boomerang Fu

Boomerang Fu, çeşitli yiyeceklerin yer aldığı ve oyunun adında da anlaşılacağı üzere bumerang atarak puan kazandığın ve 30 farklı dövüş türüne sahip olduğun bir oyundur. Boomerang Fu, basit bir ara yüze sahip olduğu için, 7’den 70’e herkesle oynayabileceğiniz bir oyundur. Satış fiyatı ise 25TL’dir.

 

Bu 5 oyuna ücretsiz ulaşabileceğiniz gibi, oyun içi özel ürünleri de kontrol etmenizde fayda var. GTA Online ve Red Dead Online için oyun içi içerik ve eşyalar. Mutlaka göz atmalısınız. 😊

 

Oyunlara ücretsiz sahip olabilmek için Amazon Prime’a üye olmanız yeterli. İlk ay ücretsiz ve 450 lira karda olduğunuzu hatırlatmak istedik. Oyunlarla eğlenmenizi ve oynarken Girişim Haberlerini hatırlamanızı çok isteriz.  Şimdiden İyi Eğlenceler…

 

 

Son Yazılarımızı Okumak İsterseniz,

 5 Adımda Etkili Konuşma Yapın!

Aziz Sancar, 2015’te Nobel Ödülü’nü Kazanan Türk Bilim İnsanı

Microsoft, Ücretsiz Web Tasarım Aracı Sunmaya Hazırlanıyor

Süper Zenginlerin Beslenme Alışkanlıklarını Tahmin Edebilecek Misin?

Film Kültürünü Test Etmek İster Misin?

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.