Amazon Dijital Mağaza Açıyor

Amazon Dijital Mağaza Açıyor

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketlerinden biri olan Amazon online ticaretin öncüsü durumda. Birçok alanda hizmet veren şirket geçtiğimiz günlerde One Medical’i 3,9 milyar dolara satın almıştı. Şirket bu sefer müşteri memnuniyetini artırmak adına yeni hamleler gerçekleştirdi. Bunlardan biri dijital mağaza diğeri ise aynı gün teslimat hizmeti.

Amazon Dijital Mağaza Açıyor

Amazon’un dijital mağaza adımı alışveriş merkezlerini dijital olarak deneyimleme fırsatı sunacak. Bu sayede Diesel, Pacsun, Superdry ve Gnc markalı ürünlere dijital ortamda ulaşılabilir olacak. Alışılageldiğimiz gibi ürünleri raflardan alıp inceleyebileceğiz. Siparişi verdikten sonra ise aynı gün teslimat ile amazon elemanı ürünü bize teslim edecek. Bu yeni pilot program şu anda Chicago, Washington, Seattle ve Las Vegas olmak üzere ABD’nin 15 şehrinde kullanıma sunuluyor. Önümüzdeki aylarda pilot uygulama başka şehirlere ve alışveriş merkezlerinde de kullanıma geçecek. Bu uygulama ile alışveriş alışkanlıklarımız değiştirmek üzere adım atıyor. Bu özelliğin ülkemize gelmesi ise zaman alacaktır.

Aynı gün teslimat bir Amazon Prime servisi olsa da şirket bunu ücretsiz olarak kullanıma sunmuyor. Aynı gün teslimat talebinin ücreti ise 2.99 dolar. Yapılan alışveriş tutarı 25 doları geçtiğinde ise bu hizmet ücretsiz olarak kullanılıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.