Allianz Kasko Sigortası ile Aracınızı Güvence Altına Alın!

Motorlu araçlar için düzenlenen ve yaptırılması zorunlu olmayan bir sigorta türü olan kasko, aracınızı olası zararlara karşı teminat altına alıyor.

Temel olarak kasko poliçeleri; kaza, hırsızlık, yanma, terör eylemi, sel ve su baskını, fırtına ve toprak kayması gibi risklere karşı bir güvence sağlıyor. Böylece taşıtınızın gördüğü hasar, poliçenizin şartları kapsamında herhangi bir ek ücret ödemeden karşılanmış oluyor. Ancak sizin ve aracınızın karşılaşabileceği riskli durumlar yukarıdakiler ile sınırlı olamayabiliyor. Bu durumda, Allianz Kasko birbirinden farklı paket seçenekleri ve ek teminat imkânları ile, size uygun kasko tekliflerini sunuyor.

Allianz Kasko Sigortası
Allianz Kasko Sigortası

Allianz Kasko Sigortası Neleri Karşılıyor?

Allianz Sigorta pek çok farklı kasko seçeneğini müşterilerine sunuyor. Allianz kasko poliçeleri arasından mini paketi tercih ettiğinizde aracınız temel risklere karşı korunuyor. Eko paket ise mini paketin kapsamına ek olarak çarpma, çarpışma, kişisel eşya teminatı, hukuksal koruma, yetkisiz kişiler tarafından aracın çekilmesi, anahtar kaybı, kemirgen ve vahşi hayvanların verdiği zarar gibi durumlarda zararınızı karşılıyor. Kapsamlı paket eko pakete ilaveten deprem, akaryakıtın yanlış doldurulması, sigara yanığı gibi durumlardan kaynaklanabilecek zararlara karşı aracınızı koruyor. Markalı Paket seçeneği ise bazı araba markalarına özel olarak hazırlanıyor. Bu paketler peşin ödeme, aracın yalnızca belirli bir kişi tarafından kullanılması, hasarsızlık gibi durumlara ve bazı meslek mensuplarına özel olarak indirimli bir şekilde satın alınabiliyor.

Allianz Kasko Sigortası, aracınızı ve sizi sunduğu avantajlı paketler ile teminat altına alırken bazı ek hizmetler, seçtiğiniz pakete ve aracınızın özelliklerine göre ek teminatlar sunabiliyor. Ek hizmetler; küçük hasarların onarımı, yol yardım hizmeti, belli bir ücrete kadar olan hasar onarımlarında ekspersiz işlem, poliçede kapsanan durumlar sonucunda belirli bir süreliğine ikame araç kullanımı gibi hizmetleri kapsayabiliyor. Ek teminatlar ise seçtiğiniz pakete ilave olabilecek şekilde sunuluyor. 

Allianz Kasko Sigortası
Allianz Kasko Sigortası

Kasko poliçesi ücretleri, birçok araç sigortasında olduğu gibi poliçe talep eden kişinin ve kasko yaptıracağınız aracın özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor. Bütün bunların sonucunda size özel kasko teklifi hazırlanıyor. Allianz kasko teklifinizi, Allianz’ın internet sitesinden veya sigortam.net üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. İnternetten kasko poliçesi satın alma süreçleri aşağıdaki gibi ilerliyor:

  1. Adım: Genel Bilgiler 

Sigorta teklifi alabilmek için T.C. kimlik numarası, doğum tarihi bilgisi, iletişim için telefon numarası ve e-posta adresi, eğer plaka var ise plaka bilgisi girilir. İlgili bölümde T.C. kimlik numarası yerine yabancı kimlik numarası veya vergi kimlik numarası bilgilerinin girilmesi de kabul edilir.

  1. Adım: Araca Ait Bilgiler

Kasko poliçesi için teklif alırken araca ait motor numarası, şasi numarası, aracın model yılı, araç tipi, aracın kullanım tipi, yakıt türü, markası modeli, yolcu kapasitesi ve tescil tarihi gibi bilgilerin de doldurulması gerekir.

  1. Adım: Kasko Teklifi 

Bu adımda verdiğiniz bilgilere uygun olarak hazırlanan size özel kasko teklifi sunulur. Eğer ki birden fazla kasko teklifi sunulduysa aralarından sizin için en uygun olan seçeneği tercih edebilirsiniz.

  1. Adım: Destek ve Özet 

Size uygun kasko teklifine karar verdikten sonra önceki adımlarda girmiş olduğunuz bilgileri ve seçtiğiniz pakete dair detaylı özeti görebilir, değişiklik yapmak isterseniz istediğiniz değişikliği hızlıca gerçekleştirebilirsiniz. Poliçeniz ile ilgili olarak bilgi ve destek almak isterseniz destek seçeneklerini işaretleyebilirsiniz. Kararınızı verdiğinizde seçtiğiniz kasko poliçesini online olarak satın alabilirsiniz. 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.