//

Alicia, 7 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Alicia

Alicia, 7 milyon Euro yatırım aldı!

Alicia ne yapıyor?

Alicia

Serbest çalışanlar için bir hizmet olarak sigorta sağlayıcısı olan Rotterdam merkezli Alicia, tohum turunda 7 milyon euro yatırım aldığını duyurdu. 2019 yılında kurulan ve CEO Marijn Moerman tarafından yönetilen Alicia, tüm bağımsız yükleniciler için iyi ve uygun sigorta planları oluşturmanın, yetersiz veya sigortasız serbest çalışanların sayısındaki artışı durdurmaya yardımcı olacağına inanıyor.

Marijn Moerman şöyle diyor: “İnsanlar 30 yıl öncesinden farklı bir şekilde çalışmak istiyor. Serbest meslek sahibi olmak 2022’de normal bir durum. Yine de birçok serbest meslek sahibi sigortasız çalışıyor, çünkü sigorta genellikle karmaşık ve pahalı ve bağımsız çalışanların ihtiyaç ve isteklerine uymuyor. Gömülü sigortanın sigortayı erişilebilir hale getirdiğine inanıyoruz. Saat başına nispeten düşük bir prim karşılığında, sürdürülebilir bağımsız çalışma yaratmak ve sigortasız serbest çalışanların sosyal sorununu çözmek mümkün.”

Yatırım detayları

Alicia

Hollandalı girişim Alicia, serbest çalışanlar için sigortayı erişilebilir kılma misyonuyla 7 milyon euro yatırım aldı! Turda; Volta Ventures, Randstad Innovation Fund ve Achmea Innovation Fund da yer aldı. Alicia CEO’su ve kurucu ortağı Marijn Moerman, “Mevcut yatırım ortamında, gelecek yılın sonuna kadar 1 milyon serbest çalışanın sigortalanması hedefimizi gerçekleştirmemize destek olan bu iyi yatırımcı grubuyla gurur duyuyoruz” dedi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.