/

Ajans Zirve : Yaratıcı Tekstil Ajansı!

2021 yazında Koridor Yazılım ve Zirve Konfeksiyon iş birliğinde faaliyete geçecek olan Ajans Zirve için çalışmalar hızla devam ediyor.

Markalara özel kreasyonlar hazırlayacak olan Ajans Zirve; kurumsal çözümleri ,kolay ulaşılabilir müşteri hizmetleri ve teknik destek sistemiyle kendi sektöründe geleneksel Türk Kumpanya ekolünü arkasına alan yenilikçi bir kurum anlayışını benimsemektedir.

Kuruluş gayesi olarak müşteri odaklılık ve güvenilirlik kavramlarını ilke edinen Ajans Zirve , çalışmalarını inovatif ve piyasa odaklı çözümleriyle destekleyerek yurtiçi ve yurtdışında imzaladığı 6 anlaşma ile müşteri portföyünü genişletmeyi ve İstanbul’dan globale açılan, yeni dünya düzenine uyum sağlamış kreatif bir tekstil firması olmayı hedeflemektedir.

İstanbul Anadolu ve Asya yakalarında Dragos Dap Vazo Kule ve Nişantaşı Abdi İpekçi’deki temsil ofisleri; Çağlayan’daki Showroom ve kesimhanesi ile 2021 kış sezonunda üretime hazırlanan Zirve, çalışmalarını kendi bünyesinde oluşturacağı sokak giyimi ve kişiye özel üretim markalarıyla da desteklemeyi amaçlamaktadır.

Sektöre dahil olmaya hazırlanan markasının ismi ve ilk kreasyonu; Zirve Konfeksiyon’un kuruşunun 28. Yılında, 4 Ekim 2021 tarihinde düzenleyeceği online defile ile müşterisiyle buluşacak.

Yatırım sayısını 39’a çıkaran GBA ile ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Daimler AG’nin Türkiye’de açacağı yazılım üssüyle ilgili haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.