/

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

26 Temmuz- 7 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

Kısa bir aradan sonra hep birlikte son 2 haftada hangi girişimler yatırım aldı, yakından bakalım…

  • Vego

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

Vego, 100 milyon TL değerleme ile tohum öncesi yatırım aldı. Vegan ve vetejeryan beslenen kişiler için kurulan girişim, pilot bölge olarak Kadıköy’ belirledi. Vego, sıfır karbon salımı ve sıfır atık politikasıyla çalışan yemek siparişi uygulaması olmayı hedefliyor.

  • egaranti

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

egaranti, kitle fonlama turunda 2.8 milyon TL yatırım aldı. Startup Burada üzerinden tura çıkan egaranti, 474 yatırımcının katılımıyla yüzde 120 fonlanarak 2.8 milyon TL yatırım aldı. Girişim, firmalara bulut tabanlı elektronik garanti belgesi çözümleri sunan ve tüketicilerin garanti süreçlerini tek panelden kontrol etmelerini sağlamaktadır.

  • Normod

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

Normod, Nevzat Aydın’ın da dahil olduğu bir yatırım turunda 1 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. 2019 yılında, Engin Göndiken tarafından kurulan Normod, almış olduğu yatırımla şirketin ana odağı Almanya’da büyüme yolunda ilerleyecek. Sıkıcı ve problemli geleneksel mobilya sektörüne dijital çağa adapte çözümler geliştirebilmek için hayata geçirilen Normod, geleneksel mobilya sektörüne dijital çağa adapte çözümler geliştirebilmek için hayata geçirilmiştir.

  • Vahaa

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

Vahaa, 3.5 milyon dolar değerlemesiyle geç tohum yatırım turunu kapattı. Yunus Emre Boyacıoğlu, Nehir Boyacıoğlu ve Orhan Çelebi tarafından 2019 yılında kurulan girişim Vahaa, aldığı yeni yatırım ile global açılım çalışmalarını hızlandırmayı, ekip büyütmeyi ve yeni ürün çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.

  • Octopus

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

Octopus, APY Ventures liderliğinde 750 bin dolarlık yatırım turunu gerçekleştirdi. Yatırım turuna, APY Ventures’ın haricinde ise Aktif Ventures Mindvest Fonu, Finberg ve TechOne VC de katıldı.

Geliştirdiği yapay zeka modülü ile perakende sektörü için ekrana bakan kişileri analiz eden ve sonrasında yapay zeka desteğiyle oluşan içerikleri paylaşan Octopus,  NFT alanında çalışmalara da sahip.

  • Appsilon

25 Temmuz- 8 Ağustos 2022 Yatırım Alan Girişimler

Laboratuvarda elmas üreten yerli bir girişim Appsilon, Esas Private Equity liderliğinde 12,5 milyon euro yatırım aldı. Appsilon, aldığı 12,5 milyon euroluk yeni yatırımı Ar-Ge süreçlerini hızlandırmak ve üretim kapasitesini artırmak için kullanacak. Elmas teknolojisi alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmak için yatırımı değerlendireceğini ifade etti.

Önemli üniversiteler ve kurumlar ortak projeler de geliştiren Appsilon, kuantum teknolojileri, uzay araştırmaları, biyoteknoloji, mücevher gibi birçok alan için önemli bir elmas tedarikçisi konumunda yer alıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Haberlerden ve gelişmelerden hızlı ve kolayca haberdar olmak için,

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.