/

Agave Games 7 milyon dolar tohum yatırım aldı!

agave

Alper Öner, Burak Kar, Baran Terzioğlu ve Oğuzhan Merdivenli tarafından İstanbul’da kurulan Agave Games, tohum yatırım turunda 7 milyon dolarlık yatırım aldı. Yatırım turu Londra merkezli Balderton Capital‘in öncülüğünde gerçekleşti. Yatırım turuna Felix Capital ve 500 İstanbul’da katıldı.

Agave’nin Gelecek Hamleleri

agave

2021 yılının Eylül ayında çekirdek öncesi yatırım turunu tamamlayan Agave Games, yeni tamamlanan yatırım turu ile birlikte ekibi genişletmeyi planlıyor. Ekip genişlemesinin yanı sıra Agave Games’in yatırımı hem iOS hem de Android platformları için casual bulmaca oyunları geliştirmek için kullanacak.

Yatırım Sonrası Açıklamalar

agave

Yatırım turu ile ilgili bir takım açıklamalarda bulunan 500 Global’den Enis Hulli; Agave Games’in geleceğine güvendiklerini belirtti. Agave Games’in Türkiye menşeli oyun firmaları arasında kendisini göstereceğine inandığını ve 360 derecelik bir başarıya ulaşmak için tüm gerekliliklere sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Agave Games CEO’su Alper Öner, Balderton Capital ve Felix Capital’in yatırım turuna katılmasının oldukça önemli olduğunu dile getirirken yaygın olarak kullanılan ve uzun ömürlü bir bulmaca oyunu yaratmak için tüm deneyimlerden yararlanacaklarını söyledi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.