Aegean Ventures, Teknoloji Girişimleri için ‘Akıllı Sermaye’

aegean

Aegean Ventures, Yenilikçi, yüksek katma değerli, teknolojik altyapıya sahip erken aşama girişimlere yatırım yapmayı hedefliyor.

 

Teknoloji Girişimleri için ‘Akıllı Sermaye’

 

 

Farklı alan ve sektörlerde uzman 20 kurucu ortağı ile İzmir’de kurulan Aegean Ventures, sahip olduğu deneyimli kadrosu ve stratejik network desteği ile sektöre yeni bir vizyon kazandıracak.

 

Hali hazırda yatırım haricinde; Stratejik Danışmanlık, Kuluçka merkezi ile Altyapı Desteği, Yazılım konusunda deneyimli uzman kurucu ortakları ile Teknik Danışmanlık ve Network Desteği sağlayacak olan Aegean Ventures, girişimlerin ve girişimcilerin ihtiyaç duyacakları tüm konularda destek sağlayacak.

Küresel pazarlara açılma hedeflerine katkıda bulunabileceği 10 erken aşama girişimine yatırım yapmayı planlayan Aegean, ilk etapta E-ticaret, AI, Fintech, Healthtech ve Oyun sektörlerini önceliklendireceğini belirtiyor.

Son dönemde Türkiye’den çıkan başarı hikayelerini eski bir girişimci olarak oldukça çarpıcı ve heyecan verici bulduğunu belirten Aegean Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Üstünkar, bu trendin ve dolayısıyla da start-uplara yapılan toplam yatırımın katlanarak artmasını beklediğini iletti. Gürkan Üstünkar; “En büyük arzumuz önümüzdeki yıllarda yeni Unicorn’lar arasına katılacak Türk girişimlerinin başarı hikayesinde yer almak. Üniversiteler ile yakın işbirliklerimiz ile gençlerimizin girişimciliğe yönelmesi için mentörlükten, yurtdışına açılma potansiyeli olan teknogirişimlere destekten, erken aşamada yatırım ve stratejik danışmanlığa kadar geniş bir yelpazede girişimcilik ekosistemine katkıda bulunmak ve aktif portföy şirket sayımızı her sene ikiye katlamak kısa vadede en önemli hedefimiz“ dedi.

Aegean Ventures, sunmuş olduğu danışmanlık ve network destekleri ile girişimcilik ekosistemine yeni bir soluk getirmeyi ve 5 yıl içerisinde ekosistemin önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Getir, Şok Marketler’e Ortak Oluyor!

2021 Mobil Uygulama Kullanımı Ve Trend Startuplar

DİA Yazılım, 330 Bayi ile Tüm Türkiye’de

Instagram’a Durum Paylaşma Ve Ara Ver Adında Yeni Özellikler Geldi

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Damla Akıntürk

Okumayı, araştırmayı, yeni bilgiler edinmeyi çok seviyorum bunları yaparken de başkalarıyla paylaşabiliyor olmak beni daha çok motive ediyor. Öğrendiğim her bilgi bana yeni bir dünyanın kapısını aralıyor ve her kapı eşiğinde çok daha fazlasını istediğimi fark edip yeni maceralara yelken açıyorum. Öğrenme süreci benim için hiç bitmeyecek bir yolculuğu simgeliyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.