//

Adriaan Mol, Formitable’a 8 Milyon Euro Yatırım Yaptı!

Formitable

Restoran teknolojisi girişimi Formitable‘ın yeni bir yatırım ortağı seri girişimci Adriaan Mol oldu.

Formitable ne yapıyor?

Formitable

Restoranlar yavaş ama emin adımlarla dijitalleşiyor. Teknoloji, restoranların çevrimiçi sipariş varlıklarını genişletmelerinden, menüleri görmek ve yemek siparişi vermek için QR kodlarını kullanmalarına, mutfak yönetimini ve operasyonlarını geliştiren dijital yazılımlara kadar, restoran ve daha hizmet endüstrisinin tüm süreçlerinde kullanılıyor.

Formitable, 2017 yılından bu yana; rezervasyon, biletleme ve sadakat çözümleriyle sektörün dijitalleşmesine öncülük ediyor. Bugün, Adriaan Mol’un şirketteki hisselerini satın almasıyla yeni bir ortaklık duyurdular.

Detaylar

Formitable

Mollie ve Messagebird‘ün arkasındaki seri girişimci Adriaan Mol, Formitable’ın hisselerini satın aldı. Bunu yeni yatırım aracı Spacetime aracılığıyla gerçekleştirdi.

Anlaşma kapsamında Adriaan, Amsterdam merkezli şirkete 8 milyon euro büyüme sermayesi koyuyor. Mol ve Formitable arasında halihazırda verimli olan ortaklığın genişlemesine işaret eden bu anlaşma, konaklama sektöründeki yenilikçilerin daha fazla ürün geliştirme ve uluslararası genişlemeye odaklanmasına yardımcı olacak.

Formitable CEO’su Raymond Wilders: “Bu yatırımla, restoranlar için büyüme çözümleri alanında Hollanda’da pazar lideri konumumuzu güçlendiriyoruz. Adriaan ile ortaklık kurmak, ürünlerimizi sürekli olarak geliştirmemize olanak tanıyarak daha iyi bir konuk deneyimine, artan gelire ve restoranlar için sürdürülebilir büyümeye katkıda bulunuyor. Bunu yaparken, İskandinavya ve Almanya’da ve ardından Avrupa’nın geri kalanında da pazar lideri olmayı hedefliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Formitable, restoranlar için yenilikçi bir büyüme platformu sunarak konuk deneyimini iyileştirmelerine rezervasyon çözümleriyle büyümelerine yardımcı oluyor. Konaklama sektörü bir değişimden geçiyor ve Formitable bu süreçte işletme sahiplerini ve yöneticileri desteklemek için yanlarında oluyor.

Formitable

Tüketicilerin beklentileri değişiyor. Konuklar artık restoranlarla çeşitli temas noktaları üzerinden etkileşim kurabilmeyi, bunu 7/24 yapabilmeyi ve dijital bir deneyim yaşamayı bekliyor. Restoranların yeni talepleri karşılamak için kişiselleştirilmiş ve esnek bir deneyim sunabilmeleri gerekiyor.

Aynı zamanda, restoranlar ekonomik açıdan daha verimli olmanın yollarını da arıyor.

Amsterdam merkezli girişim, restoranlara; masa rezervasyonu, paket servis siparişleri, ödemeler, restoranın operasyonlarını yönetme ve ortaya çıkabilecek rezervasyon iptalleri gibi zorlukların üstesinden gelme kampanyaları başlatma konularında yardımcı olan bir yazılım sunuyor.

Formitable ve Mol bir süredir birlikte çalışıyor ve restoranları daha iyi hale getirme hayalini paylaşıyorlar. Örneğin, yaklaşık 5 yıl önce no-show sorununu çözmek için bir ön ödeme sistemi de geliştirdiler.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.