Abrakadabra Games’in Yatırım Değerlemesi 15 Milyon Dolara Ulaştı!

yatırım

İlk yatırımını WePlay Ventures’tan alarak herhangi bir videonun saniyeler içerisinde oyunlaştırılmasını sağlayan “Viewerse” platformunu kullanıcılara sunmaya hazırlanan Abrakadabra Games, kısa süre içerisinde birçok alanda faaliyet gösteren Zihni Holding’den ikinci yatırımını alarak değerlemesini 15 Milyon dolara çıkardı.

abrakadabra

Abrakadabra Games, oynanabilir videoların Youtube’u olma hedefinde emin adımlar ile ilerliyor!

2 yıllık AR-GE sürecinin ardından geliştirme aşamasında sona yaklaşılan, United States Patent and Trademark Office (USPTO) tarafından patentlenen dünyanın alanındaki ilk platformu olacak Viewerse kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulacak. Bir videonun saniyeler içerisinde oyunlaştırılmasını sağlayan Viewerseplatformu, alanının Youtube’u olmayı hedefliyor. Abrakadabra Game, Zihni Holding’in yatırım faaliyetlerini yürüten Güneri Invest’ten almış olduğu bu yatırım ile dünyanın önde gelen Telekom, Spor, FMSG ve Video Donanım firmaları ile yürütmüş olduğu partnerlik anlaşmalarını tamamlayarak küresel çapta ses getirecek bir lansman yapmayı hedefliyor. Ayrıca bu lansman ile birlikte View & ViewX Tokenları kullanıcalar ile buluşturacak olan Abrakadabra Games, View & ViewX Token ile birlikte Play-to earn’ün yanı sıra Watch-to earn ve Create-to earn gibi farklı gelir modellerini hayata geçiriyor olacak.

“Yakında Viewerse’de çok büyük şirketlerin yer aldığını görebiliriz.”

 

yatırım

Yeni müjdelerin çok yakın olduğunu ve çok büyük partnerleri aralarında göreceklerinin müjdesini veren Abrakadabra Games Kurucusu Mehmet Tokgöz; “Zihni Holding gibi büyük ve global bir yatırımcıyı aramızda görmekten çok mutluyuz. WePlay Ventures ve Zihni Holding gibi iki büyük yapının yanımızda olduğunu bilmek bize doğru yolda olduğumuzu çok net gösteriyor. Yeni yatırımımızdan kısa süre sonra herkesi çok heyecanlandıracak yeni ve çok büyük yapıların
Viewerse’e dahil olacağının müjdesini üstü kapalı olarak buradan vermek isterim. Beklemede kalın hem yaptığımız iş ile hem de yeni müjdelerimiz ile herkesi hayretler içerisinde bırakacağız.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Güneri Invest CEO’su Zihni Turgut Güneri ise “Abrakadabra Games’in yaptıkları işleri ve çalışmaları bir süredir yakından takip ediyorduk ve geldikleri aşamada artık yatırımcı olarak da yanlarında yer almamız gerektiğini düşünerek bu ekibin bir parçası olduk. Bundan dolayı çok heyecanlıyız. Çok kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atacaklarına hiç şüphemiz yok.” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.