/

Abonesepeti’ne Keiretsu Forum Türkiye’den 2 Milyon Dolar Değerleme Üzerinden Yatırım!

Abonelikleri başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmaya yardımcı olan abonelik yönetim platformu Abonesepeti, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından Red-pep ve Keyos Tekstil’in Kurucu Ortağı Berkan Burla tarafından 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

 

 

2017 yılında kurulan Abonesepeti, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından Red-pep ve Keyos Tekstil’in Kurucu Ortağı Berkan Burla tarafından 2 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı. Tüm abonelik kampanyalarını tek ekranda görmeyi ve başvuruları gerçekleştirmeyi sağlayan Abonesepeti, abonelikleri başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapmaya yardımcı olan bir abonelik yönetim platformu. Abonesepeti, tüketicilerin ilk hizmet başlangıcından abonelik iptal sürecine kadar tüm aboneliklerini tek bir yerden planlayıp, izleyip, organize ederek zamandan ve paradan tasarruf etmelerini sağlıyor.

 

17 Kategori 28 Markaya eş zamanlı olarak hizmet veren ve toplam 185 bin müşteriye ulaşan Abonesepeti, 2019’da 5 Milyon TL, 2020’de 7 Milyon TL, 2021 yılı ilk 4 ayında 4 milyon TL gelir sağladı.

 

Abonesepeti’nin kurucusu Deniz Okumuş, “Yurtiçinde hizmet veren tek platform olduklarını belirterek, aboneliklerinizi dijital ortamda en güncel teklif ve kampanyaları karşılaştırarak kolayca başlatabilir, sadece Abonesepeti kullanıcılarına özel kampanyalara erişebilir hatta herhangi bir prosedüre gerek kalmadan kolayca sonlandırabilirsiniz. Böylelikle abonelik sürelerinizi, aylık ve yıllık abonelik giderlerinizi takip edebilir ve düzenli kontrol altında tutarak abonelik dağınıklığına son verebilirsiniz.” dedi.

 

 

 

Abonelik Yönetimi Platformunu kullanan kullanıcıların her başlattığı abonelik için servis sağlayıcıdan bir komisyon alınırken, abonelik iptali gibi premium hizmetler almak isteyen kullanıcılardan hizmet ücreti alınmaktadır. Abonelik ekonomisi son 7.5 yılda tüm Dünya’da %350 büyüdü. İnsanların sahip olduğu abonelik adedi gittikçe artmakta ve aboneliklere harcanan ücretler aylık harcama bütçelerinin önemli bir kısmını oluşturmakta. Abonesepeti kullanıcıların aboneliklerini yönetmelerini sağlayarak mikro düzeyde bütçelerini yönetmiş oluyor.

 

Keiretsu Forum Türkiye: Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 3.500’ün üzerinde lisanslı melek yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1500’ü aşkın girişimci şirkete, $950 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı ve 60 girişime 80 milyon TL’den fazla gerçekleştirdiği yatırım ile Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır.

Keiretsu Forum, iş dünyasının önde gelen isimlerinden, özel sermaye yatırımcılarından, risk sermayedarlarından ve kolektif/kurumsal yatırımcılardan oluşan dünyanın lider yatırımcı topluluğudur. Keiretsu Forum kaliteli bir girişim yaratmak için gerekli olan sermaye, yetenek, teknoloji ve kaynaklara erişimi kolaylaştırmak için girişim sermayedarları, üniversiteler ve diğer partner kuruluşlar ile iş birliği içerisinde çalışır.

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım

aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

Pin Vitaminli Soğuk Çay

ILONSI: HAVALI MARKALARIN YARATICI İNSANLAR İLE BULUŞTUĞU YER

Girişim Haberleri Discord Kanalında Sen De Yerini Al!

Lotus Yoga, 3.65 Milyon Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.