Beyaz Saray, Korona Aşılarını Teşvik Etmek İçin 9 Arkadaşlık Uygulamasıyla Birlikte Çalışıyor!

ABD hükümeti, nüfusun aşılanmasını hızlandırmaya çalışıyor. ABD yetkililerinin girişimiyle, dokuz arkadaşlık uygulaması (Tinder, OkCupid, Bumble, Badoo, BLK, Hinge, Chispa, Match ve Plenty of Fish) kullanıcılarının aşı durumlarını yayınlamalarına izin veriyor. Geliştirilen algoritmalar sayesinde bu, durum potansiyel eşleşmeler için kullanıcı profilinin görünürlüğünü artıracaktır.

 

Beyaz Saray, Korona aşılarını teşvik etmek için arkadaşlık uygulamalarıyla birlikte çalışıyor

 

Kullanıcılara aşı durumlarını paylaşma fırsatı sunmak için Beyaz Saray ile ortaklık yapan dokuz büyük arkadaşlık uygulaması var.  Arkadaşlık uygulamalarında bu eklentiyle birlikte eşleşme oranının artacağı söyleniyor.

Bir buluşma arayanın COVID-19’a karşı bağışıklığını onaylayan profil rozetleri ve çıkartmaları ve tercih edilen partnerler için görünürlüğü iyileştirmenin çeşitli yollarını içeren premium içerik önümüzdeki hafta sunulacak. ABD hükümeti çalışmalarına Tinder, OkCupid, Bumble, Badoo, BLK, Hinge, Chispa, Match ve Plenty of Fish’i dahil etti. Beyaz Saray, Perşembe günü reklam kampanyasının arkasındaki nedenleri açıkladı:

“OkCupid tarafından yapılan araştırmaya göre, aşılanmış veya aşılanmak isteyen kişiler, aşı olmak istemeyenlere göre yüzde 14 daha fazla buluşma davetiyesi alıyor.”

 

ABD hükümeti, Nisan ayında zirveye çıkan ve o zamandan beri yaklaşık yarı yarıya düşen aşılama programındaki yavaşlamaya karşı koymaya çalışıyor. Bu eğilim, ABD’nin COVID-19 aşılama hedefinin yüzde 70’ine ulaşmak için daha uzun bir yolu olduğu düşünüldüğünde endişe verici. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, ülkede 160 milyondan fazla insanın – veya nüfusun yaklaşık yüzde 48’inin – en az bir doz aldığını ve yaklaşık 127 milyonunun tamamen aşılandığını bildiriyor.

 

Covid-19 Piyangosu Kazanma Şansı

ABD yetkilileri, insanları aşı olmaya teşvik etmek için başka adımlar da attı. Maryland gibi bazı eyaletler, insanları aşı olmaya teşvik etmek için piyangoyu kazanma şansı sunuyor.

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

KRİPTO PİYASASI ÇÖKTÜ

 

Milli Teknoloji ve Girişimcilik Zirvesi 27- 30 Mayıs Tarihleri Arasında Geliyor!

Joy Mangano’nun Mucize Paspası

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.