Miro Nedir?

Evlerimizin dışında çalışamadığımız bu dönemde, şirketler, ekipleriyle ortak çalışma alanlarını internete taşıdı. Ve bu çalışma alanlarında kullanılan en popüler platformlardan biri olan Miro’yu sizlere tanıtmak istiyoruz. Belki kullanmayan ekiplerin kullanmasına vesile oluruz yada öğrenci arkadaşlarımızın da ilgisini çekmiş. Umarız yazımız hoşunuza gider…

‘’ Brings Teams, Together, Anytime, Anywhere’’ mottosuyla yola çıkan Miro , ekip çalışmaları için kullanılabilecek bir platform olmasının yanı sıra, tek başına çalışmalarda ve yaratıcılığa ihtiyacınız olduğunda anlarda zihin haritası sayesinde sizlere eşsiz kapılar sunabilir. Gelelim Miro uygulamasının detaylarına…

Miro, ücretsiz bir uygulama mı?

Maalesef ücretsiz değil, ancak 4 farklı paket ile sizlere ulaşıyor. Ve ücretsiz versiyonunda ekip üyelerinde herhangi bir limit olmamasına karşı, 3 aktif  dosya çalışması oluşturabilme hakkına sahipsiniz.

Miro hakkında önemli bir detay daha, ihtiyaç duymanız halinde, yürüteceğiniz çalışmalarda danışman alabiliyorsunuz.

 

Miro, ile nelere sahip olabilirsiniz?
Görüntülü Konuşma Platfromu

Miro, kullanıcılarına ayrı bir platform içinde -Miro Meetings & Workshops- görüntülü konuşma imkanı sağlayarak, ekip içinde bilgi akışında kopmaların önüne geçerek, ani cevap alabilmelerine imkan sağlıyor.

 

Taslak Çalışma Dosyaları

Üye olduktan sonra karşınıza ilk çıkacak ekranda, sizlere farklı kategorilerde şablonları görebilirsiniz. Bu şablonlar, taslak çalışma dosyalarıdır. Biz ekip olarak zihin haritalarını aktif olarak kullanıyoruz. Yaratıcılık konusunda kesinlikle öneriyoruz.

Ayrıca Miroverse platformundaki taslak dökümanlara ücretsiz ulaşabilme hakkına sahipsiniz.

Dosya Ekleme

Hem ekip üyeleriyle paylaşabileceğiniz hem de Miro dökümanından ayrılmadan dosya ekleme hakkına sahip olabilirsiniz. Uygulama bizlere çeşitli imkanları ücretsiz olarak sunabiliyor.

 

Miroverse Dünyasına Bakmaya Ne Dersiniz?

Miro’nun sizlere sunduğu şablonlar, Miroverse’teki şablon kütüphanesinin %5’inin oluşturuyor, gibi düşünebilirsiniz. Miroverse’te, kullanıcılara ait şablonlardan yer almaz, onun yerine iş modellerine göre ve daha çok şirketlerin profesyonel olarak kullandığı şablonlar yer alır. Ayrıca, Miro’yu kullanmak için pratik detaylarda yer alır.

Mİroverse’te şablonlar kategorize edildiği için, Miro’ya uygun tasarlanan şablonları inceleyerek, ‘’Şablonu Kullan’’ butonuyla şablonları kendi kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Miroverse detaylı incelemek için  buraya tıklayabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri ailesi olarak Miro uygulamasına en azından göz atmanızı isteriz. Çünkü yaşamınızda büyük bir kolaylık sağlayabileceğine, ekip olarak inancımız tam. Miro’ya buradan  ulaşabilirsiniz.

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarım

J.K. Rowling’i Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

İYİLEŞ- Türkiye’de İlk Özel Ambulansları Bir Araya Toplayan Platform

1 Kuruş Para Üstü Alamayan Müşteriler, 5 Bin TL Tazminat Alabilme Hakkına Sahip

Amazon Prime Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

İlham Alınması Gereken 10 Başarılı Türk Kadın Girişimci

Clubhouse İle Sosyal Medyada Yeni Bir Dönem Başlıyor

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.