Cloud4Feed, yatırım aldığını duyurdu.

Cloud4Feed, sunduğu müşteri deneyimi çözümleriyle işletmelerin müşteri odaklı kararlar almasını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkıyor. Yatırım aldığını duyuran Cloud4Feed, APY Ventures Bilişim Vadisi GSYF ve hiVC‘nin katıldığı ilk yatırım turunu gerçekleştirdi.

Cloud4Feed’in finansal bilgileri hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak, alınan yatırımın ürün portföyünü geliştirerek yurt dışına açılmak için kullanılacağı belirtilmiştir. Ekibini de büyütmeyi planlayan Cloud4Feed, alanında tercih edilen bir ürün şirketi olmayı hedefliyor.

2015 yılında kurulan ve 11 ülkede toplamda 70’ten fazla müşteriye hizmet veren Cloud4Feed, müşteri ve çalışan deneyimi alanında yapay zeka tabanlı bir platform sunuyor. Bu platform işletmelerin sürekli ve gerçek zamanlı geri bildirimler toplamasını ve analiz etmesini sağlıyor.

Cloud4Feed’in müşterileri arasında Anadolu Sigorta, Opet, Total, Beymen, Koton, Penti, Carrefour ve Divan gibi önemli şirketler yer almaktadır. Cloud4Feed’in girişim hızlandırma programı olan PİLOT’un 10. dönem mezunları arasında yer aldığı da belirtilmiştir.

Cloud4Feed Kurucusu ve CEO’su Cef Tovil, yatırımla birlikte istikrarlı büyümelerini sürdürmenin yanı sıra müşteri ve çalışan deneyimi alanındaki ürün portföylerini geliştirerek ve yurt dışı pazarlara açılarak hedeflediklerini belirtti. Önceliklerinin her zaman müşterilerinin başarısı olduğunu da sözlerine ekledi.

APY Ventures Yöneticisi Mustafa Keçeli ise Bilişim Vadisi GSYF ile Cloud4Feed arasında güzel bir sinerji yakalayacaklarını düşündüklerini belirtti.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri, Kasım 2020’den beri faaliyetlerine aktif bir şekilde devam eden bir haber ve içerik sitesidir. Amacımız, girişimcilik ekosisteminde yer alan her parça için değer yaratarak ilerlemektir. İnovatif bir yaklaşımla iş dünyasındaki girişim ve yatırım aksiyonlarını ele alarak, bu sistemin parçası olan herkese yeni nesil medya hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Misyonumuz, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olmakla birlikte, sadece gelişmeleri aktarmakla kalmayıp okurlarımıza aynı zamanda bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Bültenimize abone olarak ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olabilir, sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek her gün büyüyebilir ve gelişebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.