9 Ağustos Salı Neler Oldu ? 📢

30 Mayıs Pazartesi Neler Oldu? 📢

 

💥 Google’ın Veri Merkezi Patladı

Teknoloji devi olan Google’ın Veri merkezinde patlama meydana geldi. ABD’nin Lowa eyaletinde bulunan veri merkezi patlaması sonucu 3 elektrik işçisi ağır yaralandı. Bu küresel bir kesintiye de yol açtı.

👨‍👩‍👧 Snapchat Ebeveyn Denetimi Geldi

Sosyal medyanın kullanımının artması ve kullanım yaşının düşmesi nedeniyle birçok uygulama yeni özellikler ile bunu en güvenilir hale getirmeye çalışıyor. Snapchat geçtiğimiz ekim ayında duyurulan Ebeveyn Denetimi özelliğini bugünden itibaren kullanıma açtı. Bu sayede ebeveynler çocuklarının son 7 gün içerisindeki mesajlaşmaların kimle olduğunu görebilecek ancak mesajlara ulaşamayacak.

📩 Burger King Binlerce Kişiye E-posta Yolladı

Ünlü fast-food zinciri olan Burger King bu gece binlerce insana yanlış e-posta attı. ABD’li kullanıcılar içi boş bir sipariş postası aldı. Siber saldırı şüphesi bulunurken Burger King tarafından hiçbir açıklama gelmedi.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.