8 Mayıs Pazar Neler Oldu ? 📢

20 Kasım Pazartesi Neler Oldu? 📢
Instagram’dan NFT, GetirAraç Geliyor, Netflix’e Yerli Rakip

🎰 Instagram’a NFT Geliyor

24 Nisan Pazar Neler Oldu?📢

Sosyal medya platformu Facebook’un Meta olmasının ardından sahibi olduğu Instagram için uzun süredir entegrasyonlar konuşuluyordu. Instagram, bu süreç için platforma NFT geleceğini açıklamıştı. CoinDesk’in haberine göre ise bu entegrasyon bugünlerde gerçekleşebilir. MetaMask gibi kripto para cüzdanını destekleyen Instagram, özelliği ilk olarak belli bir grup üzerinde deneyecek.Aynı zamanda platform, NFT paylaşma konusunda herhangi bir ücret talep etmeyecek.

🎰 Getirİş’ten Sonra GetirAraç

getir

Yakın bir tarihte kullanıcılar için iş bulma imkanı sağlayan Getir, yeni bir özellikle gündemde. İş arayan ve iş vereni buluşturduğu Getirİş’ten sonra şirket, yönünü pek de yabancı olmadığı ‘araç’ sektörüne çevirdi. Araç kiralama hizmeti verilecek özellik ‘GetirAraç’ belli kullanıcıların deneyimine sunularak duyuruldu.

🎰 Netflix’e Yerli Rakip Geliyor

TRT Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamayla popüler dizi/film platformu Netflix’e yerli rakip geleceği açıklandı. 2023 yılında yapımına başlanacak dijital platformun aynı yıl kullanıma sunulması planlanıyor. Yapılan açıklamanın devamında ise, amacın gençlik platformu kurmak olduğu ve dizi, film ve oyun sektörüne yatırım yapılmaya devam edeceği eklendi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.