/

8. BOĞAZİÇİ MARKA ZİRVESİ’NE SAYILI GÜNLER KALDI

Türkiye’nin önde gelen pazarlama etkinliği Boğaziçi Marka Zirvesi bu yıl 22-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. . “Fly Me to the Top” mottosuyla, her sektöre zirvedeki isimlerle temas edecek olan Boğaziçi Marka Zirvesi’nde katılımcılar etkinlik sonunda “Katılım Sertifikası” almaya da hak kazanacaklar.

KİMLER KATILACAK?

Boğaziçi Marka Zirvesi’nde lider markaların zirvedeki isimleri ağırlanacak. Bu doğrultuda Karikatürist Erdil Yaşaroğlu, Gazeteci Selçuk Tepeli, LEGO Pazarlama Direktörü Tuna Canatar, Acun Medya Yönetim Kurulu Üyesi İrem Kanan başta olmak üzere alanında uzmanlaşmış, duayen isimler katılımcılarla buluşacak. Diğer isimleri takip etmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

NE ZAMAN/NASIL GERÇEKLEŞECEK?

8 Boğaziçi Marka Zirvesi bu yıl 22-23 Mayıs tarihlerinde online olarak gerçekleşecek. Katılımcılara giriş bilgileri mail yoluyla iletilecek. Günde 8 oturumun olacağı etkinlikte oturum aralarında da sürpriz aktiviteler ve çekilişler olacak.

OTURUM KONULARI NELER?

“Pazarlamada Hedefleri Belirlemek Pazarlamanın Özgün Stratejileri”, “Haber Medyasının İlerleyişi ve Geleceği” ve “Sporda Marka Değeri Oluşturmak NBA Basketbolu Nasıl Marka Haline Geldi?” gibi spordan pazarlamaya, modadan medyaya her alanın trend konularına değinilecek.

NASIL SONLANACAK?

23 Mayıs tarihinde sonlanacak olan etkinlikte belli bir süre katılım göstermiş katılımcılar “Boğaziçi Marka Zirvesi Katılım Sertifikası” almaya hak kazanacaklar.

Nasıl Katılınır?

Biletler için: https://biletino.com/tr/e-bzk/bogazici-marka-zirvesi/

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için: https://bmz.ikboun.net/

Sorularınız ve iletişim için [email protected] adresinden bize ulaşabilirsiniz.

İLGİNİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAZILARIMIZ 🙂

Facebook’a Yeni Özellikler Geliyor!

Uzaydaki İlk Kripto Dogecoin Olacak

Amazon Sahte Ürün Satışlarını Engellemek İçin 700 Milyon Dolardan Fazla Para Harcadı

Jason Citron, Discord’u Kuran Adam

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.