7 Ağustos Pazar Neler Oldu ? 📢

 

📱 Meta’dan Yayın Platformu

Meta-Messenger

Sosyal medya platformları arasındaki yarış devam ediyor. Meta Twitch’e rakip olacak bir uygulamayı test ediyor. ‘Super’ adlı canlı yayın platformu olarak testine başlanılan uygulama reklam geliri için etkileşimli canlı yayınlara izin verecek.

🤖 Amazon IRobot Şirketini Almaya Hazırlanıyor

GELİR

Amazon farklı sektördeki birçok şirketi bünyesine katmaya devam ediyor. Şimdi ise şirket daha önce savaş robotu üreten şimdilerde ise temizlik robotu üreten IRobot adlı firmayı tam olarak 1,7 milyar dolara bünyesine katacak.

📢 Elon Musk Twitter CEO’sunu Münazaraya Çağırdı

Yeni Patron Geldi: Elon Musk Twitter’ı Satın Aldı

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk bildiğimiz üzere Twitter’i almak için bir hamle yapmıştı. Ancak bu hamlede sonra vazgeçmişti. Bunların ardından davalık olmuştu. Tartışmalar sürerken Elon Musk spam hesapların %5’in altında olduğunun kanıtlanmasını istedi. Twitter’ı CEO’sunu da halka açık münazaraya davet etti.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.