//

35up, Cpanamic Liderliğinde 5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

35up

Berlin merkezli 35up, Avrupalı KOBİ’ler için çapraz satışın kilidini açmak üzere 5 milyon euro yatırım aldı.

35up hangi hizmetleri veriyor?

35up

Berlin merkezli girişim, KOBİ’leri yeni gelir akışları yaratmak için gelişmiş çapraz satış fırsatlarıyla güçlendiriyor. Online perakende ve e-ticaret alanı, tüketicilerin dijital perakende deneyimlerini giderek daha fazla aramaları nedeniyle büyümeye devam ederken, sürekli olarak yeni oyuncular ve aktörler kazanan bir sektördür.

Bu da rekabetin çetin olduğu ve kalabalığın arasından sıyrılmanın gittikçe zorlaştığı anlamına geliyor. Aynı zamanda, küçük ve orta ölçekli şirketler, ne kadar hızlı değişirse değişsin, değişen tüm tüketici taleplerini ve ihtiyaçlarını karşılamak için geniş kaynaklara sahip dev pazar yerlerine karşı gelmek zorundadır.

35up KOBİ’lere çapraz satış potansiyelini ortaya çıkaracak araçlar sunarak daha eşit bir oyun alanında rekabet etmelerine yardımcı oluyor.

Yatırım detayları

35up

35up, ilk finansman turunu kapattıktan bir yıl sonra 5 milyon euroluk fon sağladığını duyurdu. Finansman turuna Capnamic liderlik etti. Şirketin 2021’deki fon artırımı, Coparion ve diğer yatırımcıların yanı sıra Dieter von Holtzbrinck Ventures tarafından yönetildi.

35up’ın Genel Müdürü Fabian Louis ise şunları söyledi: “Capnamic’i yatırımcılarımız arasında görmekten çok mutluyuz ve ekibimizi genişletmeyi ve özellikle satış ve ürüne yatırım yapmayı dört gözle bekliyoruz. Amacımız çapraz satışı artırmak ve küçük web mağazalarının müşterilerini büyük çevrimiçi pazarlara kaptırmaktan kaçınmalarına yardımcı olmaktır.”

2020 yılında kurulan Berlin merkezli girişim, çevrimiçi satıcıların herhangi bir envanter riski veya işletme sermayesi yatırımı olmadan çapraz satış gelir akışları oluşturmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Vizyon, e-ticaret alanında rekabet gücünü artırmak ve tüketiciler için daha uygun alışveriş deneyimleri yaratmak oluyor.

Amazon gibi büyük pazar yerleri satışlarının %35’ini çapraz satıştan elde ediyor. E-ticaret devleri kadar verimli bir şekilde çapraz satış yapma olanağı küçük işletmeler için oldukça zordu ve gelişmiş ürün eşleştirme teknolojisi gerektiriyordu. Bu da bu büyük şirketlerin oyunu tekelleştirdiği anlamına geliyordu. Ancak 35up bunu değiştirmek istiyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.