Flow, Andreessen Horowitz’ten 350 Milyon Dolar Yatırım Almaya Hazırlanıyor

Global Girişimlerden Haberler

New York Times’ın haberine göre Adam Neumann’ın yeni girişimi Flow Andressen Horowitz’ten  350 milyon dolar yatırım alacak. Aynı zamanda yapılacak bu yatırım şirketin tek seferde yaptığı en büyük yatırım olacak.

Flow, Andreessen Horowitz'ten 350 Milyon Dolar Yatırım Almaya Hazırlanıyor

 

WeWork eski CEO’su ve kurucusu olan Adam Neumann’ın yeni girişimi Flow Andressen Horowitz’ten  350 milyon dolar yatırım almaya hazırlanıyor. Yeni girişimi Flow öncesinde Flowcarbon ve WeWork adında iki girişim daha kuran Adam Neumann çalkantılı bir girişimcilik serüveni yaşadı yaşadığı bu serüven aynı zamanda filmlere de konu oldu. WeWork şirketiyle yaşadığı başarızsız yolculuğun ardından Flowcarbon ve Flow girişimleriyle karşımıza çıkan Adam Neumann geçtiğimiz mayıs ayında Flowcarbon adına aldığı 70 milyon dolarlık yatırımla birlikte başarılı bir geri dönüş yaşamıştı şimdi ise emlak sektöründe faaliyet gösteren Flow 350 milyon dolar yatırım almaya hazırlanıyor. Bu yatırımla birlikte şirketin değerlemesinin de 1 milyar doları bulması bekleniyor

 

Emlak sektöründe faaliyet gösterecek  olan Flow’un  Andressen Horowitz’ten  yatırım alacağı açıklandı. Açıklamada işin ekonomik boyutuyla ilgili herhangi bir bilgi yer almazken New York Times’ın yaptığı habere göre yatırımın yaklaşık 350 milyon dolar olacağı söylendi. Yapılacak bu yatırımla birlikte şirket’in tek turda yaptığı en büyük yatırım unvanını da elde etmiş olacak. Aynı zamanda Andressen Horowitz kurucusu Marc Andreessen’ın da Flow yötnetim kurulunda olacağı söyleniyor. Şirket hakkında net bilgilere yer verilmezken 2023 yılında yapacağı lansman ile birlikte start vermesi bekleniyor.

 

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.