Yerli Oyun Şirketi Axell Studio, İlk Oyunları Back Streets’in Fragmanını Yayınladı!

Eylül ayında 400.000$ dolar yatırım alan ve oyun severlerin heyecanla beklediği yeni projesi Back Streets ile merak uyandıran Axell Studio, ilk fragmanın yayınını gerçekleştirdi.

Back Streets; gerçek zamanlı, online ve rekabetçi bir koşu oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 3 Kişinin gerçek zamanlı olarak mücadele edeceği haritada, oyuncuların düşmanların üstesinden gelmesi gerekiyor. Birbirinden  farklı özel güçleri olan 6 karakterin yer alacağı projede, oyuncular koşunun galibi olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Back Streets’te yer alacak sezonlar ile farklı içerikler ve yenilikler de oyuncularla buluşuyor olacak.

Dünya’da ve Türkiye’de yayınlanmış mobil oyunlarda oyun içi şehir detayları, hikaye ve ışıklandırmalara yeterince yer verilmiyor olunsa da Back Streets’in fragmanında bu detaylara hassasiyet gösterilmesi, kaliteden ödün vermeyen bir oyunun bizleri beklediğini kanıtlar nitelikte.

Fragmanda ERA Corporation isimli teknoloji şirketinin Bolit şehrini koruma altına almasını ve burada yaşayanların hayatlarının kısıtlandığını görmekteyiz. Ancak şehrin azılı suçlularından birinin tekrar görünmesiyle kentin kaderi, insanların “Aykırılar” olarak hitap ettiği bir grubun elindedir.

Fragmanın sonunda ‘Be ready in february!’ (Şubatı Bekleyin) cümlesi, oyun severler için son derece merak uyandırıyor.

Back Streets ile ilgili açıklamalarda bulunan Axell Studio CEO’su Onur Eyikul; “2021 yılı dijital oyun sektörü için büyük gelişmeler gösterecek. Hedefimiz Back Streets’i özellikle ABD, AB ülkeleri ve MENA bölgesinde global çapta oynanan bir oyun haline getirip küresel pazarda yerimizi almak. Hikayemiz için Back Streets evrenine 600 yapıdan oluşan bir şehir oluşturduk. Türkiye’den çıkan bir online mobil oyun girişimini Dünya’ya duyurmak adına profesyonel ekibimiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Back Streets için ciddi bir yatırım alan Axell Studio, oyunun merakla beklenen fragmanını yayınladı!

Video:

Pandemi sürecinde dijital içeriklere olan ilgi büyük artış gösterdi. 2021 yılında da oyun sektörü başta olmak üzere bu ilginin giderek artacağı ön görülüyor. Oyun stüdyosu sayıları incelendiğinde ise Avrupa’da Londra’dan sonra en çok oyun stüdyosunun bulunduğu şehir İstanbul. Buna istinaden son dönemde Türk oyun sektörüne yönelik yatırımların 3 milyar dolara ulaştığını gözlemliyoruz. Son zamanlarda yatırımın arttığı oyun sektöründe her biri birbirinden iddialı projeler görmek mümkün. Back Streets ise bu projeler arasında hikaye ve oyun akışı noktasında en dikkat çekici işlerden biri.

Yayınlanan BackStreets: Bolit City Fragmanı, pek çok mobil oyuncunun ilgi odağı haline gelecek gibi görünüyor. Oyununun Şubat ayında çıkması planlanıyor.

Tüm gelişmeler için Axell Studio YouTube ve Sosyal Medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Instagram: https://www.instagram.com/axellstudio/
Facebook: https://www.facebook.com/axellstudio/
LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/axellstudio/   

VOODO’NUN 150 BİN DOLAR ÖDÜLLÜ OYUN GİRİŞİMİ YARIŞMASI‘nın linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.