30 Mart Çarşamba Neler Oldu ? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢
Ortak Tweet Özelliği, Tesla 2 Geliyor, Dyson Zone

🪂 Twitter’dan Yeni Özellik: Ortak Tweet

eksileme

Instagram gibi son dönemde güncellemeler getiren sosyal medya platformu Twitter, yeni bir özellikle gündemde.Getirilen özelliğe göre, iki farklı kullanıcı aynı anda tek bir tweet atabilecek.Ortak tweet’de iki hesabın herkese açık oması ve kişilerin birbirini takip etmesi gerekiyor.

🪂 Tesla Model 2 Geliyor

Elektrikli araçlar günümüzün trend sektörlerinden.Aynı zamanda sahip olduğu fiyatlar ise erişebilirliği konusunda zorluklar yaşatıyor. Bu konuda sektörün liderlerinde olan Tesla, yeni bir uygun model çıkaracaklarını duyurdu. Gelen iddialara göre ise çıkacak olan Tesla Model 2 , 25 bin dolar gibi bir fiyatla satışa çıkarılacak.

🪂 Dyson Zone: Müzik Zevki Hava Temizliğiyle Birleşiyor

Kişisel bakım ve süpürge üretici olmasıyla bilinen Dyson, giyilebilir teknolojiye adım atıyor.Dyson Zone olarak tanıttığı üründe, hem müzik dinlenebiliyor hem de hava temizliği yapılabiliyor. Çıkış amacı olarak çevre kirliliğinin yanı sıra gürültü kirliliğini de önlemeyi amaçladıklarını belirten Dyson, ürünün gelişime açık olduğunu da ekledi.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.