28 Mayıs Cumartesi Neler Oldu? 📢

Amazon’da bir kapanma daha, Samsung üretimde azalma, Kripto’da yükseliş

🌕 Alexa’dan Sonra Amazon’da Bir Veda Daha

28 Mayıs Cumartesi Neler Oldu? 📢

E-ticaret devi Amazon, geçtiğimiz aylarda Alexa.com için kapanmaya gitmişti. Diğer teknoloji devleri gibi bölümlerinde kapanmaya devam eden Amazon, kapalı mekanlarda kullanılan Cloud Cam için desteğini sonlandırıyor. Kapalı mekanlarda güvenliği kontrol etmek için geliştirilen Cloyd Cam, 2 Aralık 2022’den itibaren kullanıma kapatılacak. Bu konuda müşteri mağduriyetinin yaşanmaması için kullanıcılara önceden kaydedilen videoları indirme şansı verilecek. Bunun yanı sıra, aboneliği olan kullanıcılara Blink Mini kamerası ve yıllık aboneliği verilecek.

🌕 Samsung Hedefte Azalmaya Gidiyor

28 Mayıs Cumartesi Neler Oldu? 📢

 

2022 yılının ilk çeyreğinde en başarılı akıllı telefon üreticisi seçilen Samsung, yılın geri kalan için önemli açıklamalarda bulundu. Dünya çapında yaşanan krizden etkilenen teknoloji devi, üretim hedefini düşürdüğünü duyurdu. Senenin başında 310 milyon adettelefon üretim hedefi azalmayla 280 milyon adet olarak güncellendi . Açıklanan son verilere rağmen şirket, 2022 yılı için hedef artırmasını gerçekleştirmiş olacak.

🌕 Elon Musk Açıkladı, Kripto Yükselişe Geçti

28 Mayıs Cumartesi Neler Oldu? 📢

Bir süredir düşüş yaşayan kripto para piyasası Elon Musk’ın açıklamalarıyla hareketlenmeye başladı. Twitter üzerinden açıklama yapan Musk, yakın bir tarihte Tesla ve SpaceX ürünleri için Dogecoin seçeneğinin gelebileceğini açıkladı. Açıklama sonrası Dogecoin fiyatı 2 dakika içerisinde yüzde 15 arttı. Daha önce de benzer açıklamada bulunan Musk, Bitcoin ile ödeme seçeneğini getirmiş fakat çevresel etkilerden dolayı bu sistemi askıya almıştı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.