27 Eylül Salı Neler Oldu?📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

📱 WhatsApp Çevrimiçi Gizleme Özelliği

WhatsApp geçtiğimiz haftalarda çevrimiçi görünmeyi gizleme özelliğini duyurmuştu. Özellik test edilmeye başlanmıştı ancak bugün gelen haberlere göre WhatsApp’ın Android beta sürümünde özellik test edilmeye çıktı bile.

27 Eylül Salı Neler Oldu?📢

Sitemizdeki bir başka gündem haberine buradan ulaşabilirsiniz.

 

🎮 Netflix’ten Yeni Mobil Oyun Stüdyosu

Netflix bir yıl önce Netflix Games’i ortaya çıkarmış ve bir sürü oyun çıkarmıştı. Netflix son zamanlarda özel mobil oyunlar çıkaracağını açıklamıştı. Şimdi ise Netflix Finlandiya’nın başkentinde bir mobil oyun stüdyosu kurduğunu açıkladı. Netflix’in ilk kez sıfırdan kurduğu mobil oyun stüdyosu olma özelliği de taşıyor.

27 Eylül Salı Neler Oldu?📢

🖥️ Apple’ın NFT’lere Darbe İndiriyor

Web 3 ve Metaverse kavramlarıyla birlikte popüler hale gelen NFT, farklı alanlarda karşımıza çıkmaya devam ediyor. Apple, App Store’da yer alan NFT platformlarından yüksek komisyon talep ediyor. Bu konu kamuoyunda büyük bir tepki uyandırdı. The Information, Apple’ın NFT pazarları ile ilgili uyguladığı katı kurallar hakkında rapor yayınladı. Yayınlanan rapora göre Apple, NFT platformlarının kendi uygulamaları üzerinden satış yapmasına izin verdi. Ancak uyguladığı yüzde 30 komisyon zorunluluğu nedeniyle NFT pazarlarında yapılan satışlar olumsuz etkilendi.

27 Eylül Salı Neler Oldu?📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.