26 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

26 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

📉 Twitter Çöküşe Doğru Gidiyor

Twitter Elon Musk’ın almasından sonra birçok sansasyonel haberle gündeme geliyor. Dün sizlere aktardığımız gibi şirket Brüksel ofisini kapatmıştı. Şirketin önemli kaynaklarından biri reklam gelirleri olarak yer alıyor. Pathmatics tarafından sağlanan verilere göre, Twitter’a en fazla reklam veren 100 şirketin 50’si bundan vazgeçti. Öyle ki bu şirketler, 2020 yılından itibaren platforma yaklaşık toplamda 2 milyar dolar seviyesinde reklam harcaması yapan şirketler. Bu şirketlerin kaybı Twitter gelirleri için önemli bir düşüş ifade ediyor.

26 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

🪙 Binance Şeffalığını Artırıyor

Kripto paralarda yaşanan kışın ardından FTX’in batması hem kripto paralara darbe indirmiş hem de kripto paralara olan güvenilirliği azaltmıştı. Binance ise bu konuda adım atmaya devam ediyor. Binance sıcak ve soğuk cüzdan adreslerini açıklamasının ardından kullanıcı fonları hakkında şeffaflığın artırılması adına bir sonraki adımını attı. Yeni adım BTC için Rezerv İspatlarını (Proof-of-Reserves) ve BTC bakiyelerini ispatlamak için Merkle Tree veri yapısını kullanarak yapılan bir güncellemeyi içeriyor.Binance, aynı zamanda sitenin finansal detaylarının doğrulanması için bağımsız bir üçüncü taraf denetleyicinin hizmetlerini alma konusunda da çalışmalar yürütüyor.

26 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

💻 WhatsApp Web’e Yeni Özellik

Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, web için olan hizmeti WhatsApp Web bildiğiniz üzere WhatsApp’ın her özelliğini içermiyor ancak şirket geliştirmek ve arayı kapatmak için günden güne yeni özellikler ekliyor. Yeni gelen özellik ise artık web sürümünde de kişiler paylaşılabilecek. Paylaşılan kişiler, alıcı tarafından kolayca rehbere eklenecek.

26 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.