24 Kasım Perşembe Neler Oldu? 📢

24 Kasım Perşembe Neler Oldu? 📢

⚽ Apple Futbol Takımı Almak İstiyor

Teknoloji devi Apple kendine İngiliz Futbol devini satın almak istiyor. Apple hali hazırda araba sektöründe de yer almak istediği duyulmuştu ve bir araba üzerinde çalıştığı belirtilmişti. Şimdi ise şirket futbol sektörüne de adım atmak istiyor. Teknoloji devi kendine İngiliz Futbol devi Manchester United’ı katmak istiyor. İngiltere Daily Star gazetesine göre şirket kulübü almak için 6.9 milyar dolar ödemeye hazır. Ayrıca Apple United için Stadyum finansamanında da bulunacak.

24 Kasım Perşembe Neler Oldu? 📢

📱 LinkedIn’e Yeni Özellik Geliyor

İş dünyasının oldukça popüler uygulaması LinkedIn paylaşımlar için yeni bir özellik ekliyor. LinkedIn, kullanıcıların gönderileri daha sonra paylaşmak üzere planlamasına olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Son birkaç aydır bu özellik zaten test aşamasındaydı. Artık tüm kullanıcılara sunulmuş durumda.

24 Kasım Perşembe Neler Oldu? 📢

🚗 Mercedes Benz Abonelikle Arabaları Hızlandıracak

Araba sektörünün dev ismi Mercedes yeni çıkacak elektirikli otomobillerinde hızı abonelikle satacağını açıkladı. Şirket, EQ serisindeki araçları Acceleration Increase isimli abonelik paketi ile satmaya başladı. Yıllık 1200 dolar ödeyerek alınan sistem sayesinde araç sahipleri araçların 0-100 km/s hızdan 0,8 saniye daha hızlı çıkabilmelerini sağlıyor. Bunu kodlamayla kontrol eden şirket abonelik alan araç kullanıcılarının araba gücünü yaklaşık %20-24 oranında artırıyor.

24 Kasım Perşembe Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.