23 Eylül Cuma Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

Google Maps’in Özelliği Türkiye’de, Meta Dava Yiyebilir, Sıvı Robotlar

🗺️ Google Maps’in Yeni Özelliği Türkiye’de

Geçtiğimiz haftalarda Google’ın Google Maps’e yeni bir özellik getirdiğini sizlere aktarmıştık. Bu özellik aracın yakıt çeşidine göre rota belirleyip en uygun yolu bulmasıydı. Bu özellik artık Türkiye’de mevcut. Kullanıcılar son güncellemeyle birlikte bu özelliği kullanabilecek.

23 Eylül Cuma Neler Oldu? 📢

Sitemizdeki bir başka gündem haberine buradan ulaşabilirsiniz.

🧑‍⚖️ Meta Toplu Davalarla Uğraşıyor

Daha öncede gizlilik politikalarını sık sık çiğneyerek gündeme gelen Meta tekrardan bir gizlilik politikalarını ihlal ederek gündeme geldi. Meta, Apple’ın şeffaflık politikasını ihlal ederek kullanıcıların hareketlerini izledi. Bunun sonucunda şirket bunları reddetsede San Francisco Federal Mahkemesi inceleme başlatacak.

23 Eylül Cuma Neler Oldu? 📢

🤖 Sıvı Robot Geliştirildi

Robot teknolojileri günden güne gelişiyor. Hatırlarsanız cyborg hamam böceğini size aktarmıştık. Bugün ise Tayvanlı bilim insanları sıvı robot geliştirdiklerini açıkladı. Robot şekil değiştirip küçük parçalara ayrılabiliyor. Bu özelliği sayesinde 1 cm olan robot milimetre veya mikrometre boyutunda küçük robotlara dönüşebiliyor.

 

23 Eylül Cuma Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.