23 Ağustos Salı Neler Oldu ? 📢

 

💸 Ford İşten Çıkarma Yapacak

Dünya çapında ekonomik kriz devam ederken birçok şirket bu durumu hafifletmek için hamleler yapıyorlar. Bunlardan biri de işçi çıkarmak. Ford dünya çapında 3 bin işçiyi çıkarmayı planlıyor.
Sitemizdeki bir başka gündem haberi: https://www.girisimhaberleri.com/ubie-262-milyon-dolar-yatirim-aldi/

🎮 Türkiye’ye 2 Milyon Dolarlık Oyun Yatırım

 

Avusturalya merkezli oyun şirketi olan Türkiye’ye yatırım yapacak. Şirket Samsun Atakum’da animasyon stüdyosu ve hizmet ofisleri açacağını açıladı. 40 kişilik bir ekiple yola çıkmayı hedefleyen şirket Türkiye’deki oyun pazarına ikisi mobil, birisi ise konsol oyunu olmak üzere 3 farklı oyun projesiyle giriş yapacak.

👨‍⚖️ Elon Musk, Jack Dorsey’i Mahkemeye Çağırdı

Yeni Patron Geldi: Elon Musk Twitter’ı Satın Aldı

Çekişmeli satın alma sürecinin akabinde Elon Musk’ın Twitter’ı satın almaktan vazgeçmesiyle Twitter’ın Elon Musk’a dava açmıştı. Elon Musk’ın hukuk ekibi eski Twitter CEO’su Jack Dorsey’i mahkemeye çağırdı. Dava kapsamında Dorsey’e Twitter’ın işletmesinde ve operasyonlarında botların ve spam hesapların etkisi sorulacak.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.