22 Temmuz Cuma Neler Oldu ? 📢

 

📱 Instagram Reels’lara Güncelleme Getiriyor

Hikayemi İzlemişten Hikayemi Beğenmişe : İnstagram Güncellendi

Geçtiğimiz zamanlarda Instagram’ın yüklenen her videoyu Reels yapmayı test ettiğini açıklamıştık. Bu özellik kullanıma girdi. Artık 15 dakika altındaki her video Reels olarak yayınlanacak. Aynı zamanda sosyal medya platformu artık videolar ve Reels sekmelerini de birleştiriyor. Profilinize girdiğinizde karşınıza çıkan gönderiler, videolar, Reels ve etikelendiğiniz gönderiler kısmı bundan böyle üç sekmeden oluşacak.

👨‍⚕️ Amazon Sağlık İşine Giriyor

E-ticaret devi olan Amazon bildiğimiz üzere bünyesine başka şirketleri alıyordu. Bunlardan biri de sağlık sektörü oldu. Şirket sağlık hizmeti için olan One Medikal şirketini 3,9 milyar dolar vererek bünyesine katmış oldu. One Medikal ise sağlık hizmetlerini teknolojiyle birleştiren ve daha uygun fiyatlı olarak sunulabileceğini belirten One Medical, birinci basamak sağlık kuruluşu hizmeti veriyor.

📱 Samsung Çip Krizi İçin Adım Attı

Samsung Türkiye, Kadın Teknisyen Eğitim Programı’na Başvurular Devam Ediyor

Teknolojinin gelişmesiyle dünyada çip krizi süre geliyor. Samsung 3nm’lik çip için tarihi açıkladı. Bu çipi Samsung 25 Temmuz tarihinde tanıtacak. Çip ise 2025 yılında çıkacak. Kore’nın Enerji ve Sanayi bakanı Lee Chang-Yang’ın de bu törene katılacağı ve yeni çipi Samsung yöneticisi Kyung Kye-hyun ile birlikte tanıtacak.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.