22 Kasım Salı Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

22 Kasım Salı Neler Oldu? 📢

📴 Apple’ın Üst Düzey Yöneticilerinden Biri Twitter Hesabını Kapatıyor

Twitter üzerinden olaylar devam ederken Apple’ın üst düzey yöneticisi Phill Schiller Twitter hesabını kapattı. Twitter’ı 2008’den beri aktif olarak kullanan Phil Schiller’dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. 30 gün içinde geri dönme hakkı bulunuyor. Şirketin diğer büyük isimlerinin ise Twitter hesabı bulunuyor. Şirket toplu olarak bir cephe alma durumu gözükmüyor.

22 Kasım Salı Neler Oldu? 📢

🛵 Dominos Elektrikli Yemek Teslimat Aracı Filosu Kuruyor

Dominos Pizza elektrikli yemek teslimat araçlarını kullancağını açıkladı. Şirket ABD genelinde toplamda 100 aracı bu ay içerisinde hizmete sunacak. Chevy Bolt EV markalı 855 elektrikli yemek teslimat aracı ile hizmete başlayacak. Şirketin ABD genelinde 6 bin 135 restoranı bulunuyor. Domino’s yetkilileri elektrikli yemek teslimat araçlarının bütün restoranlarında hizmet vermeyeceğini kaydetti.

22 Kasım Salı Neler Oldu? 📢

🪙 FTX Borsasının Borcu Açıklandı

FTX borsası geçtiğimiz günlerde çökmüştü ve şirketin CEO’su sorumluluğu üstüne alarak istifa etmişti. Kripto paralarda yaşanan kışın ardına bu olay bitcoin’i etkilemişti. Şirket iflas için mahkemeye başvurmuştu. Şirketin en büyük 50 alacaklısına toplamda 3,1 milyar dolar borcu var. Buna rağmen Türkiye kullanıcıları para iadeleri almaya başlamıştı. FTX, Türkiye’deki müşterilerine para iadesine başladığını açıklasa da zararsız sıyrılamadı. Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Komisyonu (MASAK), geçtiğimi hafta FTX ile ilgili soruşturma başlattığını duyurmuştu.

22 Kasım Salı Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #MetaverseYazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.