22 Ağustos Pazartesi Neler Oldu ? 📢

 

🎧 YouTube Test Ettiği Bir Özelliği Aktif Etti

Platformlar arasında rekabet devam ederken kitlelerini büyütmek için kendilerine yeni özellikler ekliyorlar. YouTube bu konuda podcast sayfa özelliğini test etmeye başlamıştı. Şimdi ise bu özelliği kullanıma açtı. Artık keşfet kısmında podcastler de yer alacak. Şimdilik ABD’de kullanıma açılan özellik Mart ayında tüm dünyaya açılacak.

Sitemizde yer alan bir başka gündem haberi: https://www.girisimhaberleri.com/moman-kimdir/

🎮 Sony 5 Milyar Sterlinlik Cezayla Karşı Karşıya

hack

_İngiltere’de açılan toplu davalar Sony’i insanları dolandırmakla suçluyor.Tüketici hakları savunucusu Alex Neill tarafından öne sürülen yasal iddia, Sony’nin PlayStation Store’da yapılan her satın alma işleminden bir kesinti talep ederek rekabet yasasını ihlal ettiğini iddia ediyor. Son 6 yılda toplamda 5 milyar sterlin fazla ödenmiş olarak hesaplanıyor.

🧑‍⚕️ AIRS Medical Yatırım Aldı

Yapay zeka odaklı sağlık girişimi olan AIRS Medical’in aldığı 20 milyon dolarlık yatırıma Q Capital Partners, Hanwha Life ve mevcut yatırımcısı Klim Ventures katıldı. Girişim bu yatırımı yeni pazarlara açılmak için kullanacak.2018 yılında kurulan girişim, teşhis testleri ve robotik teknolojiler sunuyor.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.