21 Mart Pazar Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

21 Mart Pazar Neler Oldu? 📢

🎮 BMW’den Dev Anlaşma

21 Mart Pazar Neler Oldu? 📢

Alman otomobil devi BMW yeni patentler aldı. Bu patentlerden biri de arabayı oyun salonuna çevirecek bir özellik. BMW AirConsole işbirliğine gitti. Bu sayede aldığı patentle ufak çaplı bir araç içi oyun konsolunu tanımladı. Bu oyun konsolu şoförün ilgisini dağıtmamak amacıyla arka koltukta kullanımda olacak. 3 kişiye kadar kullanımı mevcut olacak.

 

🤖 Apple ChatGpt’ye Rakip Oluyor

24 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

Apple’ın yapay zeka departmanı alanını genişletip ChatGpt tarzı sohbet bot geliştirerek piyasanın en iyisi olmayı hedefleyecek. Apple bu iş için Mayıs ayında sadece yeni 28 çalışan daha eklediğini söylüyor.

 

🚘 Hyundai ve Kia Müşterilerine 4 Milyar TL Ödedi

 

18 Mayıs Perşembe Neler Oldu? 📢

Hyundai ve Kia, TikTok üzerinden paylaşılan bazı videolar yüzünden ödeme yapmak zorunda kaldı. TikTok’ta viral olan araba hırsızlığı yüzünden davalık oldu ve davayı kaybetti. Bunun sonucunda 200 milyon dolarlık ceza verildi.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.