19 Şubat Cumartesi Neler Oldu ? 📢

26 Temmuz Salı Neler Oldu ? 📢

19 Şubat Cumartesi Neler Oldu ? 📢

📚 Meta Brand : Metaverse Destekli İlk Akıllı Saat

19 Şubat Cumartesi Neler Oldu ? 📢

Meta’nın VR ve AR destekli ilk akıllı saat Meta Brand üzerinde çalışmalar yaptığı ve akıllı saat için patent aldığı ortaya çıktı. Görüntüsü sızdırılan saatin tasarımı ve özellikleri dikkat çekiyor. Birden fazla kameraya sahip olacak olan akıllı saat , minimalist bir tasarıma ve çıkarılabilir bir ekrana sahip.

📚 2022’nin En İyi Elektrikli Otomobili Açıklandı

19 Şubat Cumartesi Neler Oldu ? 📢

Consumer Reports , 2022 yılının en iyi otomobilleri için bir rapor yayınladı.Son iki yıldır yayınlanan raporda Tesla Model 3 bu ünvanı taşırken güncelenen raporda bu ünvanı ‘Ford Mustang Mach-E’ aldı.

📚 Renault, Hidrojenle Çalışan Otomobili Paylaştı
19 Şubat Cumartesi Neler Oldu ? 📢

Fransız otomobil devi Renault , hidrojen yakıt ile çalışan yeni konsept otomobilinin görüntülerini paylaştı.Mayıs ayında tanıtılacak olan otomobil hakkında detaylı açıklama yapmayan şirket , ‘Yakın zamanda konsept bir otomobil tanıtacağız. Güvenlik, kapsayıcılık ve çevrecilik olmak üzere üç prensibe dayalı vizyonumuzu tek bir araçta birleştirmek istedik. Bu konsept, gelecekteki gerçek bir aracın habercisi olacak. Renault’da konsept tasarladığımız zaman, onları gerçek birer arabaya dönüştürmek istiyoruz’ açıklamasında bulundu.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.