18 Temmuz Pazartesi Neler Oldu ? 📢

Snapchat’e Web’e Geliyor, Drone Otoyolu Yapılıyor, Tesla Arabalar Oyuncu Bilgisayarına Dönecek

🤳 Snapchat’e Web’e Geliyor

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri olan Snapchat’e yeni bir özellik geliyor. Bu özellik Snapchat’in Web sürümünün çıkması. Snapchat for Web ismiyle gelen özellik masaüstü bilgisayarlardan görüntülü arama, mesaj ve anlık görüntü gönderme, sohbet tepkileri gibi uygulamada bulunan birçok özelliği kapsıyor.

🛣️ Drone Otoyolu Yapılıyor

Teknolojinin gelişmesiyle insansız hava araçlarında büyük bir ilerleme gerçekleşti. Birçok ülke bu konuda düzenleme yapıyor. İngiltere bu konuda bir hamle yaptı. En büyük drone otoyolu için düğmeye bastı. Proje sayesinde drone ağı kurulacak ve teslimatlar kolaylaşacak. Projenin bütçesi ise 273 milyon sterlin.

🎮 Tesla Arabalar Oyuncu Bilgisayarına Dönecek

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk bugün açıkladığı bilgilere göre Steam oyunları ile araç entegrasyonunun devam ettiğini söyledi. Bu entegrasyon sonucunda Steam oyunlarının hepsi araçlarda oynanabilecek. Tesla bu özelliğin tamamen hayata geçirilmesi için Ağustos 2022’yi gösterdi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.