18 Mart Cumartesi Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

Apple Watch’a ChatGPT, Elon Musk’tan Açıklama, Google ve Intel Silikon Vadisindeki Ofislerini Satıyor…Bugüne dair önemli 3 haberi sizler için derledik. Keyifli okumalar.

⌚ Apple Watch’lara ChatGpt Geliyor

App Store üzerinden yüklenen Petey isimli uygulama sayesinde artık Apple Watch’lara ChatGpt erişimi ve kullanımı sağlanabiliyor. Bu uygulama sayesinde kurulan OpenAI sohbet robotu hem yazarak hem de sesli girdiler ile kullanılabiliyor. Ayrıca alınan cevaplar e-posta veya sosyal medya aracılığıyla paylaşılabiliyor. Tabiki uygulama şu anda ücretli olup fiyatı 4,99 dolar.

2 Mart Çarşamba Neler Oldu ? 📢

📱 Twitter’dan Açıklama

Twitter’a sonradan eklenen sana özel kısmında bir çok alakasız gönderi gösterildiğiyle alakalı birçok kullanıcı Elon Musk’a şikayette bulunuyor. Bu şikayetlerin ardından Elon Musk konu hakkında çalıştıklarını açıkladı. Söz konusu şikayet sebebi ise ne kullanıcıların takip ettiği ya da kullanıcıların takip ettiklerinin takip ettikleri ile alakalı gönderilerin çıkmaması. Bunu üzerine Musk algoritma üzerinde çalıştıklarını analtan bir tweet attı. Ve bu algoritmanın bu ay sonu açık kaynak olarak kullanıcıların güveninin de kazanılmasını istediğini açıkladı.

12 Ocak Perşembe Neler Oldu? 📢

🏙️ Google ve Intel Silikon Vadisindeki Ofislerini Satışa Çıkardı

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden olan Google ve Intel teknolojinin merkezi kabul edilen Silikon Vadisindeki ofislerini satışa çıkardığı öğrenildi. Bu hamlenin ise küçülme ardından kalan diğer çalışanlara daha iyi imkanlar sunmak için yaptığını açıkladı. Şirkerlerin bu küçülmeler sonrasında bu ofislere satış karatı geldi. Fiyatlar kamuya açık olamasa da Intel’in toplam 193 milyon dolarlık ofisi bulunduğu yabancı kaynaklarca belirtti.

18 Mart Cumartesi Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.